Nieuwe 'look' voor ANWB extra-gidsen

De serie ANWB Extra, handige stads- & streekgidsen in pocketformaat, heeft een opknapbeurt gekregen: het nieuwe design is frisser, kleurrijker en overzichtelijker. De reisgidsen staan natuurlijk nog steeds vol hotspots, musea, parken, slaapadressen, coming-up wijken, tips van inwoners en de gebruikelijke selectie van 15 hoogtepunten. Ook de uitneembare stadsplattegrond is gebleven.  

365 dagen van de stad

Nieuw in de gidsen is de kalender ‘365 dagen van de stad’ met leuke weetjes en bijzondere evenementen. Achter in de gids staat de pagina ‘Herinner je je deze nog’ met een portret van 9 bekende inwoners. Als toegift staat in de achterflap een foto en een spreuk of gedicht met betrekking tot de bestemming. Verder vindt de reiziger in de nieuwe gidsen leuke feiten en cijfers en tips over evenementen, uitgaan en winkelen.

Nu 10, straks alle titels

De eerste 10 vernieuwde titels zijn: Rome, Valencia, Barcelona, Berlijn, Florence, Edinburgh, Dubai, New York, Oslo en Wenen. Vanaf april worden alle gidsen in de serie één voor één vervangen door nieuwe edities. Ze kosten € 11,49 (niet-leden € 11,99) en zijn verkrijgbaar bij ANWB-winkels, boekhandel, warenhuis en via anwb.nl/anwbextra.