ANWB in brandpunt van media-aandacht

De media liepen op de eerste zwarte zaterdag de deur plat bij de ANWB.

Zomer-vakantieverkeer, files
  • Victor Geskes, directeur van de Alarmcentrale, beleeft morgen een drukke media-ochtend. Hij zal Hart van Nederland (SBS6), Nu.nl en Radio Apeldoorn te woord staan. 
  • Ook volop media-aandacht voor de verrichtingen van de wegenwachten in Frankrijk. ’ s ochtends neemt De Telegraaf een kijkje achter de schermen bij steunpunt Lyon, ’s middags rijden journalisten van verschillende media mee met de in Frankrijk gestationeerde wegenwachten  Martin van Wijk,  Adriaan van Dijk en Kees Valk.
  • Het programma Open Huis van de EO zendt van 14.00 tot 16.00 uur live uit vanuit Verkeersinformatie, de Alarmcentrale en de winkel op het hoofdkantoor.
  • De Alarmcentrale in Assen krijgt  bezoek van Radio Drenthe. 

Drukke mediaweek voor de ANWB

Afgelopen donderdag begon de stroom van media-aandacht met een interview van directeur Hulpverlening Rian Vreeburg in televisieprogramma Jinek. Aan de orde kwamen zwarte zaterdag en de bosbranden. Heleen Kamp van de Alarmcentrale vertelde in Hart van Nederland (SBS6) over de betrokkenheid van de ANWB bij repatriëring van Nederlanders uit de gebieden die door de branden worden bedreigd. Vanochtend stond haar collega Jessica Smit het AD hierover te woord.