ANWB Rijopleiding piekt in jubileumjaar

ANWB Rijopleiding meldt in het 20e jaar van zijn bestaan mooie resultaten. “Een essentieel onderdeel van de middelen die de ANWB inzet om de verkeersveiligheid te verbeteren”. Zo typeerde hoofddirecteur Frits van Bruggen ARO vandaag op een feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor.

Deze werd druk bezocht door franchisenemers en rijcoaches. “Na jaren van daling stijgt het aantal verkeersslachtoffers weer. Jullie leiden jaarlijks 10.000 jongeren op voor het rijbewijs en hebben dus middelen in handen om dat omlaag te brengen.”

Opmerkelijke geschiedenis

ARO-directeur Sander Borsten riep de opmerkelijke, recente geschiedenis van ARO in herinnering. “Dankzij onze nieuwe formule hebben we sinds 2013 een omzetstijging geboekt van 60% en is ons marktaandeel verdubbeld.” Drie rijcoaches met slagingspercentages van meer dan 80% en een klanttevredenheidscijfer van boven de 9 werden in het zonnetje gezet. Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan lanceert ARO een grote voordeelactie: een proefles voor € 20. Wie vervolgens boekt, krijgt een gratis praktijkexamen en theoriepakket; een voordeel van € 320.