Marjon Kaper nieuwe directeur ANWB Reizen

De nieuwe directeur ANWB Reizen heet Marjon Kaper. De 46-jarige opvolger van Greet Locquet gaat op maandag 6 november aan de slag in haar nieuwe functie.

Vanaf dat moment maakt ze ook deel uit van het directieteam van de ANWB. Greet Locquet begint op 1 november in de nieuwe functie van directeur Strategie & Innovatie bij ANWB Reizen.

Uit het CV van de nieuwe directeur

Marjon Kaper studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft, en startte haar loopbaan als managementtrainee bij ING. Na 10 jaar in verschillende commerciële managementfuncties stapte zij over naar Rabobank, waar ze uiteindelijk commercieel verantwoordelijk was voor de Private Banking-markt. Marjon heeft de afgelopen 6 jaar bij NS gewerkt. In haar laatste functie was ze verantwoordelijk voor NS International, het bedrijfsonderdeel dat de internationale treinen runt en internationale treintickets verkoopt. De keuze om bij NS te gaan werken kwam voort uit haar passie voor treinen en treinreizen.

Reizen nóg relevanter maken voor leden

“Ik kijk ernaar uit bij ANWB Reizen te starten”, zegt Marjon over haar benoeming. “Voor ANWB-leden zijn reizen, vakanties en uitjes heel relevant. En de reisdochters van de ANWB zijn gevestigde merken met een sterke marktpositie en een trouwe klantenkring. Bovendien zijn ANWB Ledenreizen en het Land van ANWB nog jong en veelbelovend. Wat hier de afgelopen jaren allemaal is bereikt, is voor mij een mooi vertrekpunt. Graag ga ik straks verder bouwen om nog meer leden en klanten een unieke reiservaring te kunnen bieden.”