Vernieuwde Onderweg app te downloaden

De vernieuwde Onderweg app is vanaf vandaag te downloaden voor iOS en Android. De versie voor Windows heeft te weinig gebruikers om er een nieuwe versie voor te maken.

Mensen die de Windows-app gebruiken, kunnen vanaf 1 mei voor parkeren de app van Yellowbrick gebruiken en voor verkeer en de routeplanner anwb.nl. Omdat de site inmiddels helemaal ‘responsive’ is, werkt hij ook prima op tablets en smartphones. 

Onderdeel van ANWB Connected

De Onderweg app is onderdeel van het programma ANWB Connected. Nieuw is onder meer het ontwerp en het onderdeel ‘Mijn auto’. Wie gebruik maakt van ANWB Connected krijgt via de app informatie over zijn auto. Bij een zwakke accu krijg je een seintje. En als de tank bijna leeg is, vind je via de app het goedkoopste tankstation in de buurt. Dankzij de feedback over de eigen rijstijl kun je bewuster en zuiniger gaan rijden. Andere apps binnen ANWB Connected zijn de vernieuwde Wegenwacht app en de Connected Car app. 

Officiële startsein

Het startsein voor de verkoop werd gegeven door hoofddirecteur Frits van Bruggen. Hij overhandigde de eerste connectors voor de app aan Lars Buijs, Lidewij Calis en Jurjen Hoitsma. Deze 3 ANWB-leden behoren tot de testers van het eerste uur. Afgelopen 3 jaar hebben zij het product uitgeprobeerd en het ontwikkelteam van de ANWB van feedback voorzien. Meer informatie over ANWB Connected of wil je er zelf gebruik van gaan maken? Kijk op anwb.nl.