Vernieuwde fietsportal live

De fietsportal op anwb.nl/fietsen is vernieuwd! Behalve een nieuw submenu, waarmee de bezoeker makkelijk zijn weg vindt, biedt de portal meer inspiratie en beleving.

De community wordt aangejaagd door de actie #fietsmoment. Het pareltje van de portal is de nieuwe ANWB Fietsknooppuntenplanner. Daarmee knoop je de punten aan elkaar, zie je  meteen welke paden de mooiste zijn en wat de afstand is. Je kunt de route vervolgens printen als kaart die in de Bikepointer past.

Kaart toont ook 'ANWB Gastvrij'-punten

De knooppuntenkaart toont ook de  'ANWB Gastvrij'-punten, die je kunt toevoegen aan de route. Daar ben je als fietser en ANWB-lid extra welkom, om te schuilen, voor een kop koffie of verfrissend drankje, een maaltijd, overnachting, het opladen van de e-bike of om je band te plakken. Zo stel op de planner zelf je ideale fietsroute samen.

Feedback zeer welkom

De collega's van de portal Vrije Tijd, Wandelen en Fietsen bij ANWB Online horen graag wat gebruikers van de nieuwe portal vinden en hoe de Fietsknooppuntenplanner misschien nog verbeterd kan worden. Het doel is duidelijk:  eropuit per fiets nog leuker maken.  Je kunt je reactie kwijt via vrijetijd@anwb.nl.