Ontdek-serie uitgebreid met 6 bestemmingen

In de aanloop naar de zomervakantie verschijnen 6 nieuwe reisgidsen in de serie Ontdek: Groot-Brittannië, Bordeaux & Atlantische Kust, Languedoc-Roussillon, Napels & Amalfikust, Noorse fjorden en Bali & Lombok. 

Ontdek-serieVast element in alle Ontdek-gidsen is de rubriek ‘favorieten’ met verrassende lievelingsplekken van de auteur. Daarnaast telt elke gids 10 ontdekkingsreizen door streken die het grote publiek nog nauwelijks heeft ontdekt.

Vast element in alle Ontdek-gidsen is de rubriek ‘favorieten’ met verrassende lievelingsplekken van de auteur. Daarnaast telt elke gids 10 ontdekkingsreizen door streken die het grote publiek nog nauwelijks heeft ontdekt.

Voor de individuele reiziger

Ontdek is de ideale reisgids voor de individuele reiziger die belangstelling heeft voor achtergronden, cultuur en tradities. Ook opgenomen: praktische reisinformatie, feiten en cijfers, eten en drinken, overnachtingsadressen, een handzame, uitneembare kaart en diverse stadsplattegronden. De serie telt met de 6 nieuwe uitgaven nu 42 delen. In juli verschijnt een Denemarken-gids, in de loop van het najaar de delen Kaapstad, Japan en Nederland. Prijs: € 17,50 voor leden, niet-leden betalen € 17,95.