Prinses Laurentien reikt ANWB Achterbankboekje uit

Kinderen van groep 7 van de Paschalisschool in Den Haag hebben uit handen van prinses Laurentien en Frits van Bruggen (hoofddirecteur ANWB) de eerste editie van Toet Toet! ontvangen. Dit is het ANWB Achterbankboekje voor als je je verveelt.

De leerlingen maken deel uit van de Raad van Kinderen, die de ANWB van advies dient. Zij kwamen zelf met het idee voor een kampioen speciaal voor kinderen die met hun ouders met de auto op vakantie gaan.

Spelletjes, puzzels en quizjes

In Toet Toet staan spelletjes, puzzels en quizjes die het verblijf op de achterbank een stuk aangenamer maken op weg naar de vakantiebestemming. Het boekje gaat samen met de Kampioen begin juli op de bus naar 500.000 ANWB- leden met kinderen in de leeftijd van zes tot twaalf jaar. Belangstellende leden kunnen een exemplaar ophalen bij één van de ANWB-winkels.

Raad van kinderen

De Raad van Kinderen is een initiatief van prinses Laurentien en haar Missing Chapter Foundation en Unicef. Deze organisaties vinden het belangrijk dat kinderen meedenken over de toekomst met grote Nederlandse bedrijven. De kinderen hebben advies gegeven over de vraag ‘wat kan de ANWB doen om een zinvolle bijdrage te leveren aan Nederland ’ .

 

 

Speciaal voor jou geselecteerd