DJ’s Radio 538 ingezet voor ANWB Visa Card

Nadat de ANWB deze zomer 6 bekende Nederlanders inzette om de ANWB Visa Card te promoten, zijn nu dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga van Radio 538 gestrikt.

Voor de campagne stuurt Sander zijn collega en vriend Coen op een stedentrip naar Londen. Maar er zit een addertje onder het gras: Coen mag gedurende de trip alleen zijn telefoon en de ANWB Visa Card gebruiken. Onderweg krijgt Coen van Sander allerlei uitdagingen die hij zo goed mogelijk moet uitvoeren. De avonturen van de dj zijn online te bekijken via onder meer de ANWB-kanalen, de Facebookpagina van Coen, het Twitter-account van Sander en natuurlijk YouTube. Of gewoon hieronder.

 

 

 

 

Gratis koptelefoon

Tegelijkertijd loopt er een creditcardcampagne, waarbij de ANWB de voordelen benadrukt voor de decembermaand. Of het nu gaat om online veilig kerstinkopen doen, een bezoek aan een kerstmarkt of het boeken van een wintersportvakantie, een creditcard is altijd handig en soms zelfs onmisbaar. Wie nu een ANWB Visa Card aanvraagt, betaalt het eerste jaar niets en krijgt een koptelefoon van Fresh ’n Rebel ter waarde van € 29,99 cadeau. Deze actie geldt tot en met 31 januari 2017.