100.000 likes op Facebook!

Vandaag zijn we met de ANWB-fanpagina op Facebook over de 100.000 fans heengegaan. 100.000 mensen die onze berichten op Facebook wel kunnen waarderen en dat vinden wij leuk!

Leuke acties voor Facebookfans

Het bereiken van deze mijlpaal is voor de ANWB daarom reden om iets terug te doen voor de onze Facebookfans. Exclusief op Facebook geven we de komende dagen kortingscodes weg waarmee tijdelijk leuke kortingen te behalen zijn binnen de ANWB Webwinkel.

Betrokken ANWB-leden

De ANWB startte in november 2010 met haar Facebookpagina. De pagina is inmiddels uitgegroeid tot een levendige community van betrokken ANWB-leden. Op de fanpagina op Facebook worden dagelijks berichten gedeeld die de ANWB raken. Soms een commerciële aanbieding maar meestal berichten die inspelen op de actualiteit of met een knipoog aanhaken bij de lopende ANWB-campagnes.

Veel reacties

Grappige foto’s of berichten met een ludieke en iets minder serieuze invalshoek. Nog leuker zijn alle reacties van leden die binnenkomen. Veel complimenten voor de Wegenwacht, aparte vragen en natuurlijk ook enkele negatieve geluiden. Maar dat houdt ons scherp op weg naar de volgende mijlpaal.

Wordt ook fan van de ANWB op Facebook. Kijk op www.facebook.com/anwb

Meer informatie over de Facebook-kortingsactie in de ANWB webwinkel