Jaarverslag

Jaaroverzicht 2016

Een terugblik op 2016

De meeste mensen kennen de ANWB van de Wegenwacht. Maar wij doen nog veel meer dan mensen met pech weer op weg helpen!

Bekijk het jaaroverzicht 2016

Jaaroverzicht per thema

Mobiliteit

Mobiliteit

Onze leden willen in vrijheid en met plezier kunnen reizen en bewegen. En de ANWB wil dat mogelijk maken. Mobiliteit kent vele vormen en staat niet op zich, maar is gekoppeld aan de manier waarop onze samenleving in elkaar zit. En aan onze levensstijl.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Fatsoenlijk omgaan met mens en milieu zit bij de ANWB ingebakken: dat doen we al vanaf onze oprichting in 1883. In die tijd was dat vooruitstrevend. Anno 2016 staat maatschappelijk verantwoord ondernemen gelijk aan “modern ondernemen”.

Organisatie

Organisatie

De ANWB heeft samen met haar dochters ruim 4100 medewerkers in dienst en mag rekenen op de inzet van ruim 15.000 vrijwilligers. Al deze mensen maken de ANWB en zijn dagelijks in touw voor onze 4,4 miljoen leden.

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Hoe langer je lid bent, hoe groter het voordeel. Voor een aantal producten en diensten betalen onze leden zelfs helemaal niets! Op die manier wordt de contributie snel terugverdiend. 

Vakantie en vrije tijd

Vakantie en vrije tijd

Leden van de ANWB gaan graag op pad. En bij de ANWB ondersteunen we die reislust graag! Wij willen dat onze leden zoveel mogelijk plezier beleven aan hun uitje, weekendje weg of vakantie. En dat zij veilig kunnen reizen. Daar hebben we dan ook van alles voor in huis.

Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Voor ANWB-leden komt verkeersveiligheid op de eerste plaats. Dit is niet verwonderlijk: veilig verkeer is iets dat ons allemaal raakt. Daarom zijn we bij de ANWB al sinds onze oprichting met verkeersveiligheid bezig. Dat doen we op allerlei manieren.

Wegenwacht

Wegenwacht

Leden van de ANWB waarderen de service van de Wegenwacht met een ruime 8. Dat is niet zomaar. Bij de Wegenwacht staan vakmanschap en klantvriendelijkheid centraal. Er wordt gewerkt met de meest geavanceerde apparatuur en onze Wegenwachten bereiden zich voor op elektrisch rijden en “connected car”-systemen.