Innovatiepartners

De ANWB is primair op zoek naar bedrijven en scale-ups met een B2C of B2B2C focus die beschikken over een aantrekkelijke dienst met strategische relevantie voor zowel de kernactiviteiten van de ANWB – mobiliteit, vakantie en vrije tijd – als de innovatie prioriteiten.


We verkennen graag de mogelijkheden van samenwerking als er bewezen commerciële tractie is in de markt, de marktkansen duidelijk kunnen worden aangetoond, er sprake is van een bestendig businessmodel. Selectief kunnen we ook investeren in dergelijke samenwerkingen.

ANWB Partnership Ventures (pdf)

Aantrekkelijke propositie

Zie je als bedrijf of scale up kansen voor een aantrekkelijke propositie die een significante bijdrage kan leveren aan het verbeteren van het leven van alle Nederlanders en die past bij de ambities van de ANWB, dan komen we graag in contact. Deel je pitch of slidedeck via innovatie@anwb.nl of - als je een startup bent - maak gebruik van het aanmeldformulier.

Aantrekkelijke partner

Als je ons kunt introduceren bij mooie bedrijven of potentiële investeringsmogelijkheden ziet die passen bij de ambities van de ANWB, dan komen we graag met je in contact via innovatie@anwb.nl.