GaiaZOO is het ‘Leukste uitje van Nederland 2020’

30 januari 2020

GaiaZOO is het ‘Leukste uitje van Nederland 2020’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing ‘Leukste uitje 2020’. Vertegenwoordigers van het dierenpark ontvingen vandaag de gouden award bij een feestelijke uitreiking in Dierenpark Amersfoort. De zilveren award ging naar Attractiepark Toverland als nieuwkomer in de top 3. De bronzen award was voor de winnaar van vorig jaar; de Efteling.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht. 

GaiaZOO scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2020. Een greep uit de reacties over de winnaar:

‘Alles is zo natuurlijk. Je ziet dat de beesten op hun plek zitten. Qua personeel zie je passie en beleving zoals het hoort te zijn’
‘De inrichting en uitstraling van het park is geweldig; de diversiteit aan dieren groot. Het is telkens weer genieten’

De winnaars van ‘het Leukste uitje van Nederland 2020’:

  • Gouden award GaiaZOO in Kerkrade 
  • Zilveren award Attractiepark Toverland in Sevenum
  • Bronzen award de Efteling in Kaatsheuvel

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de tiende keer. Kijk voor alle winnaars op www.anwb.nl/leuksteuitje

De verkiezing ‘Leukste uitje 2020’ is onderdeel van ANWB Eropuit. Elk jaar gaan ruim een miljoen leden eropuit met een ticket met ANWB ledenvoordeel om een leuke dag uit beleven. Land van ANWB biedt tevens tickets voor theatervoorstellingen, diverse verblijfsarrangementen en honderden wandel- en fietsroutes: kortom alles om er in Nederland op uit te gaan!