Nieuw: Het Camping Voordeel Pakket 2016

03 februari 2016

Kamperen wordt nog leuker met het nieuwe Camping Voordeel Pakket, bestaande uit een ANWB Voordeel Campinggids 2016, de kampeerkaart Camping Key Europe (CKE) en gratis toegang tot de voordeelcampings in de app ANWB Camping. 

In de nieuwe ANWB Voordeel Campinggids 2016 staat het voordeel voor kampeerders centraal, net als de online boekingsmogelijkheid via anwbcamping.nl. Kampeerliefhebbers hebben de keuze  uit ruim 3.000 campings door heel Europa. Om in aanmerking te komen voor de korting is een CKE-kaart vereist. Deze kampeerkaart zit erbij. De ANWB Voordeel Campinggids 2016 bestaat uit twee delen en vervangt  de vertrouwde ANWB Campinggidsen 1 en 2 en de Camping Key  Europe Voordeelgids.

De nieuwe gids geeft met handige overzichtskaarten per land de campings weer. Informatie over een camping is gemakkelijk terug te vinden: welk CKE-voordeel de camping biedt in het laag- en hoogseizoen en op staanplaatsen en huuraccommodaties, de (online) adresgegevens, en de gps-coördinaten. Symbolen maken snel duidelijk of er bijvoorbeeld een zwembad, animatie of WIFI is en of honden welkom zijn. Een groot aantal campings is online te boeken via een directe link naar anwbcamping.nl.

Het Camping Voordeel Pakket 2016 kost €12,95 voor leden en €13,95 voor niet-leden en is verkrijgbaar in de ANWB-winkels, boekhandels en te bestellen via anwb.nl/webwinkel. Een overzicht van 9.000 campings is terug te vinden in de app ANWB Camping.

ANWB geeft kampeerders al meer dan 75 jaar kampeerinformatie en inspiratie. Denk bijvoorbeeld aan de Kampeer & Caravan Kampioen, de campinggidsen, de kampeerkaart Camping Key Europe, de online boekingsportal anwbcamping.nl, de app ANWB Camping en www.anwb.nl/kamperen. Daarnaast biedt de ANWB relevante kampeerproducten, zoals ANWB-verzekeringen.