ANWB opent zeven nieuwe winkels

19 september 2013

Dit najaar opent de ANWB zeven nieuwe winkels. Hiermee komt het totaal aantal  ANWB-winkels op 75. De ANWB streeft  naar een landelijke dekking van winkels om dichtbij en goed bereikbaar te zijn voor haar leden. De nieuwe winkels komen in Hoorn, Etten-Leur, Eindhoven Woensel, Veenendaal, Uden, Goes en Oosterhout.

De nieuwe winkel in Hoorn opent op dinsdag 8 oktober zijn deuren aan het Breed 13-19, de winkel in het winkelcentrum van Etten-Leur op dinsdag 19 november en de winkel in Eindhoven Woensel in het  winkelcentrum Woensel op woensdag 20 november. Waar en wanneer de winkels komen in Veenendaal, Uden, Goes en Oosterhout wordt later dit jaar bekend.

In de nieuwe ANWB-winkel vinden mensen inspiratie en een uitgebreid assortiment om  goed voorbereid, zonder zorgen en met plezier op pad te gaan. In de winkels is de routing overzichtelijk, het assortiment meer gericht op de seizoenen en is er iedere twee weken een nieuw themaplein. Leden kunnen in de ANWB-winkel ook terecht voor informatie over onze verzekeringen via een ‘swipebaar’ digitaal schap. Voor specifieke informatie van een verzekeringsadviseur kunnen klanten zich wenden tot de welbekende praatpaal in de winkel.

 

Dit voorjaar transformeerde de ANWB de eerste 25 bestaande ANWB-winkels naar een nieuw winkelconcept. Dit najaar worden nog eens 12 winkels omgebouwd en verhuizen de winkels in Roermond en Beverwijk naar een nieuwe locatie binnen die steden. 

 

De ANWB speelt met het nieuwe winkelconcept in op het veranderend koopgedrag en de informatiebehoefte van ANWB-leden en consumenten. De reacties op de nieuwe winkelformule zijn positief en de resultaten overtuigend. De winkel is een eigentijds onderdeel van de mix met ANWB Online en het ANWB Contact Center.

 

Kijk voor meer informatie op www.anwb.nl/werkaandewinkel