Vakantie en vrije tijd

Jaaroverzicht 2014

Leden van de ANWB gaan graag op pad. En bij de ANWB ondersteunen wij die reislust graag! Wij willen dat onze leden zoveel mogelijk plezier beleven aan hun uitje, weekendje weg of vakantie. En dat zij veilig kunnen reizen. Daar hebben we dan ook van alles voor in huis. 

Of de bestemming nou ver weg is of dichtbij - onze leden kunnen bij ons terecht. Voor inspiratie en informatie, voor tips en adviezen, voor een prachtige reis én voor een goede reisverzekering. Uiteraard kunnen zij ook direct online boeken of kaartjes reserveren en allerlei handige apps downloaden.

Op onze wandel-, fiets- en vakantieportals kunnen onze leden zich uitgebreid informeren en oriënteren. En met het Land van ANWB bieden wij hen een compleet overzicht van de leukste uitjes van Nederland. Op dit online platform kun je uitjes uploaden, ervaringen uitwisselen, tickets boeken en recensies achterlaten. Je ziet hier ook meteen of er speciale evenementen zijn en of je als lid van de ANWB korting krijgt.

De ANWB speelt in de vrijetijdsbranche een verbindende rol. Samen met onze partners willen wij de leden een bijzondere beleving bezorgen. Daarom besteden wij veel aandacht besteed aan klantvriendelijkheid, gastvrijheid, vernieuwing van het aanbod en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Dit jaar gepubliceerd over het thema Vakantie en vrije tijd

Bekijk hier het jaaroverzicht met artikelen over Vakantie en vrije tijd

Jaaroverzicht Vakantie en vrije tijd