Ledenvoordeel

Jaaroverzicht 2014

Leden verwachten terecht van de ANWB dat hun club iets extra’s voor hen doet. Dat doen we dan ook met veel plezier. Uiteraard krijgen onze leden korting in de ANWB-winkels en op onze verzekeringen, reizen, trainingen en tijdschriften. Hoe langer je lid bent, hoe groter het voordeel. Voor een aantal producten en diensten betalen onze leden zelfs helemaal niets! 

Op die manier wordt de contributie snel terugverdiend. Maar we doen ook iets extra’s voor de leden door ons als maatschappelijke vereniging voor hun belangen in te zetten. Wij zorgen ervoor dat hun wensen en ervaringen terecht komen bij de juiste mensen, zodat er gericht gewerkt kan worden aan verkeersveiligheid, aan de betaalbaarheid en beschikbaarheid van de mobiliteit en aan een goede omgevingskwaliteit.

Met hun ledenpas kunnen onze leden méér. Wij hebben goede contacten in de wereld van recreatie, toerisme en verkeer en vervoer. En zorgen er samen met onze partners voor dat wij onze leden voordelen en exclusiviteit kunnen bieden. Zoals een korting op de entreeprijs, een speciale actie of een kijkje achter de schermen. Daarmee helpen wij onze leden en brengen wij mensen bij elkaar. Juist omdat we bij de ANWB met bijna 4 miljoen leden zijn, kunnen we met elkaar veel bereiken. Zo zijn we samen beter uit.

Dit jaar gepubliceerd over het thema Ledenvoordeel

Bekijk hier het jaaroverzicht met artikelen over Ledenvoordeel

Jaaroverzicht Ledenvoordeel