Spot jij de Wegenwacht auto in de Efteling?

Tuuut, tuuuut, tuuut, Oh, daar is hij al. De Wegenwacht  speciaal voor dit geval! De beste pechhulp die er bestaat, staat nu in Ruigrijk voor jou paraat. De Oude Tuffer takelwagen van de Wegenwacht is er voor pechhulp, servicedienst, inspectie, een storing, voor inspanning en voor ontspanning. Soms met een aai over de bol een volgende keer met een meesterlijke zet en ambachtelijk inzicht helpt hij u graag weer op weg!

Wie ANWB zegt, zegt Wegenwacht. De Wegenwacht helpt sinds 1946 iedere dag gestrande reizigers weer op weg. Begonnen met 7 gele motoren die dagelijks op zoek waren naar mensen met pech zijn zij inmiddels uitgegroeid tot organisatie die pechhulp biedt aan mensen in binnen- en buitenland.

En deze zomer rijdt de Wegenwacht rond op een wel heel speciale plek: De Efteling! In de vorm van een echte oude tuffer takelwagen. Je vind hem, heel toepasselijk, in de buurt van de Oude Tufferbaan in Ruigrijk.

Het wagentje rijdt rond en biedt aan iedereen hulp, zoals een echte Wegenwacht betaamt. Lekke banden en storingen verhelpen, maar ook veters strikken, pleisters plakken, en meer. Kortom, deze Wegenwacht regelt het wel en helpt iedereen weer op weg. Zo is deze zomer de beste hulp echt altijd dichtbij. Ook in de Efteling.

Wil je de Wegenwacht in de Efteling ook tegenkomen? Koop dan nu Efteling tickets met korting bij ANWB. Speciaal voor ANWB leden.

Tijdens de Zomer Efteling van 1 juli t/m 4 september rijdt de Wegenwacht takelwagen dagelijks rond.

 

 

 

Speciaal voor jou geselecteerd