De Wegenwacht en Radio 538 in actie

Speciale Valentijnsactie

Afgelopen week heeft de Wegenwacht in samenwerking met 538 de oproep gedaan om je op te geven als je pech hebt in de liefde of als je wel wat hulp kan gebruiken. Wat bleek, er zijn aardig wat pechvogels in de liefde! Vanuit alle aanmeldingen zijn er uiteindelijk drie geluksvogels die we weer op weg gaan helpen in de liefde. 

Vanochtend vroeg is onze Wegenwacht samen met Radio DJ’s Wietze de Jager en Chris Bergstrom op pad gegaan met de speciale Valentijns Wegenwacht bus.

Het eerste succesverhaal is een feit!

We hebben Valentijnsdag afgetrapt met een huwelijksaanzoek. We kregen onderstaande aanmelding binnen:

Sergio is met Inge getrouwd, niet uit liefde maar uit noodzaak. Familie en vrienden wisten hier niet eens van. Nu wil Sergio heel graag dat huwelijk over doen maar wel met alle toeters en bellen die daarbij horen. Hij wil zijn Inge opnieuw ten huwelijk vragen.

Het leuke aan hun is dat Sergio met de trein sneller op zijn werk is. Maar het ochtendritueel dat hij met Inge heeft, is dat zij hem per auto naar station Zaandam brengt, zodat ze toch nog samen zijn. Wietze en Chris hebben Sergio een handje op weg geholpen bij het huwelijksaanzoek wat hij live op zender heeft gedaan.

En raad eens? Ze heeft 'JA' gezegd! Deze Valentijnsdag zullen Sergio en Inge niet snel meer vergeten.

Radio 538

Ben je benieuwd hoe het met de andere pechvogels afloopt? Luister vandaag dan naar radio 538 om te horen hoe wij deze pechvogels weer op weg helpen.