Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Milieusticker verkrijgen vanuit Frankrijk

  Hoe kan ik, terwijl ik al in Frankrijk op reis ben en dus geen vaste verblijfplaats heb, een milieusticker bestellen en ontvangen?

 2. Trekhaak

  Wij hebben onlangs een BMW X1 M-line gekocht.Wij willen een trekhaak laten plaatsen voor een fietsenstandaard voor 2 e-bikes. De BMW dealer rekent € 2300 voordeze trekhaak. Een ander bedrijf € 550. Toen wij hierover contact opnamen met de dealer zei hij het volgende - de andere garage gebruikte imitatie BMW trekhaken - de garantie komt te vervallen Nu is onze vraag - klopt dit - is een afneembare trekhaak beter in verband met de parkeersensoren - welke trekhaak is de beste en waar kan je die laten installeren

 3. Ford Ecoboost nachtmerrie

  In hoeverre is de ANWB op de hoogte van de grote problemen met de FORD Ecoboost motoren door koelvloeistof-retour-leidingen van het verkeerde materiaal. Resulterend in de vele gevallen waar in ieder geval de kop, maar vaak het complete motorblok uitgewisseld dient te worden a ca. € 6500,00?!

 4. Flitsmeister app in Frankrijk

  Moet ik de Flitsmeister app in Frankrijk van mijn telefoon verwijderen? Als dat niet hoeft mag ik hem dan gebruiken?

 5. Schokbreker vervangen

  Van mijn vrouw haar auto, hyundai i10 wordt onder garantie 1 van de 2 achterste schokdempers vervangen. ik weet niet beter dat dit normaal per 2 gaat. De dealer gaat hier niet in mee. Hoe zit dit nu. De auto valt onder de fabrieksgarantie en is 4 jaar oud, +- 45.000 km.

 6. Milieusticker oldtimer

  We gaan morgen richting Orleans, maar omdat we een oldtimer hebben op LPG, hebben we geen milieusticker. Kan ik dan wel op de ringweg van Parijs, of is dat nu sinds 1 juli voor mij verboden? Hoe kom ik dan bij Orleans?

 7. Peugeot 5008 vti betrouwbaar

  Ik ben opzoek naar een compacte 7-zitter. Vanuit het oogpunt van betrouwbaarheid kwam ik op de Opel Zafira, VW Touran en de Mazda 5 terecht. Maar ik zie nu een Peugeot 5008 1.6 VTI die mij ook wel aanspreekt. Van de THP motor lees en hoor ik niet veel goede dingen. Zijn de VTI motoren wel goed en betrouwbaar? En is de 5008 in z'n algemeenheid een goede/betrouwbare auto of is hij duur in de onderhoud e.d.?

 8. Minimale koppel om caravan te trekken

  Ik heb een Hobby, 440 SF,Massa rijklaar is 1090 kg, ledig ook 1090 kg. Max. massa is 1350 kg. Welk koppel heb ik minimaal nodig? Anders gevraagd, ik overweeg een nieuwe auto met als gegevens 150PK, 250/1500-3500Nm, dit is een Audi A3, benzine, Advance.

 9. Kilometer afwijking

  Ik heb een HyundaiI30 uit 2007 kenteken xx-xx-xx. Nu wijkt mijn kilometerteller +/- 5 tot 10 kilometer af. Hoe kan ik dit oplossen?

 10. Trilling bij optrekken

  Sinds 2 haar heb ik een Ford Kuga Ecoboost 1,5 benzine. Al na twee maanden bemerkte ik bij het schakelen van 1 naar 2 bij 2000 toeren een lichte trilling. Bij andere versnellingen geen probleem. Gebeld aan de garage. Probleem zou de homokineet/kruiskoppeling zijn. Na vervanging was het probleem even weg maar toch in het zuiden van Frankrijk is de steekas volledig afgebroken. Nadien nog een keer vervangen. Toen het probleem nog niet opgelost was is een deel van de aandrijfas vervangen. Nu een haar later krijg ik weer hetzelfde probleem vooral wanneer ik de caravan trek. CARAVAN is 1600kg, max trekgewicht auto 2000kg. FORD diverse brieven geschreven, wil hier niets aan doen. Enig idee wat ik nu kan doen?