Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. ANWB Reizen stopt vakantiereizen tot en met 30 juni

  5 juni 2020

  De reisorganisaties van ANWB Reizen: FOX Verre reizen, Pharos Reizen, ANWB Ledenreizen en Kampeerreizen van ANWB hebben besloten om een groot gedeelte van haar reizen tijdelijk niet meer uit te voeren.   

 2. Kan ik met vrienden een vakantiehuis huren deze zomer?

  5 juni 2020

  Welke weken heb je in Nederland de meeste kans op zon en is zwemmen wel veilig? Je prangende zomervakantievragen worden hier beantwoord.

 3. Het nieuwe ANWB Reizen Magazine is uit

  5 juni 2020

  Laat je inspireren. Van uitstapjes in Nederland tot op vakantie langs de Moezel. Ontdek de mooiste natuurgebieden in eigen land en haal het vakantiegevoel in huis met een overheerlijk Portugees recept.

 4. Maatregelen Europees verkeer en coronavirus

  5 juni 2020

  In verband met het coronavirus hebben veel landen verkeersmaatregelen ingesteld. Volg via Twitter @ANWBEuropa de actuele Europese verkeerssituatie.

 5. Coronamaatregelen bij reizen door Spanje

  5 juni 2020

  De Spaanse grenzen zijn dicht voor niet-Spanjaarden, maar Nederlanders mogen met de auto terugreizen naar Nederland. Om de terugreis door Spanje naar Nederland te ondersteunen, is er een document (in het Spaans en Engels) van de Nederlandse ambassadeur in Madrid beschikbaar.

 6. Coronamaatregelen bij reizen door Frankrijk

  5 juni 2020

  In Frankrijk zijn maatrgelen ingesteld in verband met het coronavirus. Buitenlanders op doorreis, hebben een speciaal formulier (wat gedownload kan worden) nodig om door Frankrijk te reizen.

 7. Stakingen/acties in Europa

  5 juni 2020

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 8. Overzicht Alpenpassen

  5 juni 2020

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 9. Coronamaatregelen België

  5 juni 2020

  Vanwege het coronavirus is het niet toegestaan om zomaar naar België te reizen. Zogenaamde 'niet-essentiële' reizen zijn niet toegestaan tot 8 juni.

 10. Tot 4000 euro subsidie op een elektrische auto

  4 juni 2020

  Het zong al een tijdje rond, maar sinds vandaag is de maatregel definitief: particuliere autokopers krijgen een subsidie van de Nederlandse overheid, wanneer ze kiezen voor een volledig elektrische auto.