Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Een caravanverzekering: zin of onzin? | ANWB

  Verzekerd op reis gaan geeft een gerust gevoel. Maar een aparte caravanverzekering, is die echt nodig? Daarom: 15 prangende vragen en antwoorden.

 2. In 5 stappen de caravan waterpas zetten | Bekijk onze tips | ANWB

  Met deze 5 stappen zet jij de caravan perfect waterpas. Heb jij de ANWB Kampeerkaart CKE, dan krijg je bij aanschaf van het E-trailer Basispakket nu €40,- euro retour.

 3. Campers

 4. Veiligheid in een camper

  Een camper is hét ultieme kampeermiddel voor de kampeerder die zijn eigenplan wil trekken. Maar ook hier is veiligheid van groot belang. Lees in ditartikel alles over het vervoeren van passagiers, veiligheid onderweg en hoe jeomgaat met de gasinstallatie.

 5. Camper kopen | Bekijk onze tips | ANWB Kamperen

  Op zoek naar een nieuwe camper? Keuze genoeg. Hier lees je waar je op moet letten.

 6. Stalling van de camper | ANWB

  Als je je camper een deel van het jaar gebruikt, zul je hem voor de resterende periode moeten stallen. Meestal is dat tijdens het winterseizoen. Maar misschien wil je je mooie bezit wel veel vaker gebruiken.

 7. Ontspannen fietstochten én kamperen | Kampeerreizen | ANWB

  Kamperen en fietsen, het is een gouden combinatie. Met auto en caravan of camper rij je naar de mooiste plekjes in Europa. Vervolgens pak je je e-bike om de omgeving te ontdekken vanaf de camping.

 8. Top 5 waterrijke kampeerreizen

  Om te varen, te fietsen en te bewonderen: rivieren, meren en zeeën staan garant voor fantastische kampeerreizen. In deze Top-5 kampeerreizen staat water op een prominente plek.

 9. Kamperen in Friesland

  De provincie Friesland staat garant voor het echte vakantiegevoel in eigen land. Met een heel eigen taal en cultuur en de vele wateren die de provincie rijk is, valt er in Friesland altijd wat te ontdekken tijdens je kampeervakantie. In deze provincie stap je een andere wereld in.

 10. Kamperen in Groningen

  Er gaat niets boven Groningen. Die uitspraak is letterlijk waar, maar ook figuurlijk zit er een kern van waarheid in. In het hoge noorden van ons land kan je de drukte ontvluchten en de ontspannen houding van de lokale bevolking neem je als vanzelf over. Groningen staat garant voor prachtige natuur, mooie stadjes en campings!