Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. ANWB pleit voor LED-lampen bij auto's

  2 maart 2021

  Uit een test blijkt dat halogeen lampen in auto’s kunnen worden vervangen voor LED-verlichting. LED-verlichting verbetert de lichtopbrengst van oudere voertuigen met halogeenlampen aanzienlijk.

 2. ANWB en Yellowbrick verlengen samenwerking

  2 maart 2021

  De ANWB en Yellowbrick tekenen vijf jaar bij. Tot en met 2021 blijven Yellowbrick en de ANWB partners in een succesvolle samenwerking in het mobiel parkeren.

 3. Stakingen/acties in Europa

  2 maart 2021

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 4. Overzicht Alpenpassen

  2 maart 2021

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 5. Wegenwacht 75 jaar

  1 maart 2021

  De Wegenwacht bestaat dit jaar 75 jaar. We hebben een infographic gemaakt waarin een aantal interessante feiten en cijfers staan over onze pechhulpverlening voor de zakelijke markt.

 6. Gaat er een fietsgeneratie verloren?

  1 maart 2021

  Leraren maken zich zorgen over het groeiend aantal kinderen dat niet kan fietsen of geen fiets heeft. Komt er een generatie aan die niet meer fietst?

 7. Geef je kinderen fietservaring

  26 februari 2021

  Onze kinderen fietsen steeds minder en slechter. Oefen daarom op tijd met je kinderen. Een paar tips van een van onze Streetwise-expert.

 8. Wat is het allermooiste vestingstadje van Nederland?

  25 februari 2021

  Steden met dikke muren, omarmd door een groene ster van stadswallen en met een beetje geluk met wat oude kanonnen naast de stadspoort… Van dat soort vestingsteden heeft Nederland er meer dan 160.

 9. Deze (bijna) nieuwe elektrische auto’s koop je met subsidie

  25 februari 2021

  De subsidieregeling op nieuwe elektrische personenauto’s is zo’n groot succes dat de pot voor dit jaar al leeg is. Toch is het niet onmogelijk om een vrijwel nieuwe elektrische auto te kopen én daar subsidie voor te ontvangen.

 10. Occasiontest caravantrekkers

  24 februari 2021

  In onze videoserie ANWB Flashback blikken we terug op auto’s die we eerder al hebben besproken. In deze aflevering tippen we vier modellen waar je een flinke caravan achter kunt hangen.