Nieuwsoverzicht

Zoeken

14 nieuwsberichten

 1. Nieuwe app MobielSchadeMelden maakt schade melden makkelijker

  29 maart 2016

  Automatisch aangevulde gegevens, geen gedoe meer met tekeningen. En ook bruikbaar voor schademeldingen met fietsers en voetgangers.

 2. Wegenwacht geëerd voor levensreddend werk

  24 maart 2016

  Wegenwacht Jeroen Haeck is vanmiddag door burgemeester Posthumus van Koggenland gehuldigd voor zijn kordate optreden bij een ongeval op 9 juli vorig jaar, waardoor hij mensenlevens redde. Jeroens collega Cees Brouwer was die dag snel ter plekke om een helpende hand te bieden; hij was er vanmiddag ook bij.

 3. Winkel Amstelveen in het nieuw

  24 maart 2016

  De geheel vernieuwde ANWB-winkel in Amstelveen gaat vandaag weer open. De afgelopen dagen zijn erg druk geweest voor winkelmanager Brigitte van Ombergen en haar team. 'Samen met assistent-winkelmanager Devika Derks heb ik als laatste nog alle schappen nagelopen, de prijskaarten neergezet en de balie opgeruimd. De rest van het team heb ik gisteren een dagje vrij gegeven, omdat er op de eerste dagen na de opening enorm veel op ze afkomt.'

 4. Raad van Kinderen bezoekt hoofdkantoor

  23 maart 2016

  Leerlingen van groep 7 van de Haagse Paschalisschool, die als ‘Raad van Kinderen’ meedenkt over onze toekomst van de ANWB, zijn te gast op het hoofdkantoor.

 5. Winkel Leidschendam open na totale renovatie

  23 maart 2016

  Vandaag opent de geheel vernieuwde ANWB-winkel Leidschendam zijn deuren. Om de drukte rond de opening aan te kunnen, krijgt het team van de winkel in Leidschenhage deze dagen hulp van collega's uit andere winkels in de omgeving.

 6. Kostenoverzicht: hoeveel kost het om uw auto zakelijk te rijden?

  21 maart 2016

  Als ondernemer heeft u wellicht een (bestel)auto nodig om naar kantoor te rijden, klanten te bezoeken of producten te bezorgen. Als u in een auto van de zaak rijdt, dan zijn alle uitgaven voor rekening van uw bedrijf.

 7. In 29 landen goedkoop en veilig internetten met ANWB mifi

  17 maart 2016

  De ANWB biedt sinds eind vorig jaar, in samenwerking met International SIM, de mifi aan. Dit is een apparaatje dat je in combinatie met een lokale simkaart omtovert tot je eigen wifi-hotspot, zodat je overal online kan zijn. Handig voor op vakantie. In eerste instantie kon je alleen in Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk gebruikmaken van de dienst. Nu is dat uitgebreid tot 29 landen. Leden kunnen een losse simkaart voor ieder land kopen of een Europese simkaart aanschaffen zodat je met een en dezelfde kaart in alle landen online kunt zijn. Grote voordeel is dat de mifi veilig en betrouwbaar is en je achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan. Meer informatie op www.anwb.nl/mifi.

 8. Leukste uitjes 2016

  15 maart 2016

  De Apenheul in Apeldoorn mag zich het Leukste Uitje van Nederland noemen. Dat bleek vanmiddag tijdens prijsuitreiking die traditiegetrouw in de Rotonde van het hoofdkantoor plaatsvond. GaiaZOO in Kerkrade werd 2e en op nummer 3 eindigde Dierenpark Amersfoort. De verkiezing werd dit jaar voor de 6e keer georganiseerd door het Land van ANWB. Tijdens de verkiezing stemmen ANWB-leden op het dagje uit dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk als provinciaal niveau. In totaal brachten zij ruim 30.000 stemmen uit.

 9. Oude telefoons leveren goed doel € 950 op

  10 maart 2016

  Sinds begin dit jaar levert de ANWB afgedankte zakelijke mobiele telefoons in bij L8P. Dit bedrijf verwijdert de data en checkt welke toestellen nog werken. Wat niet meer bruikbaar is, wordt milieuvriendelijk verwerkt. Goede toestellen krijgen elders in de wereld een tweede leven.

 10. Wegenwachtkleding genomineerd

  8 maart 2016

  Met de nieuwe Wegenwachtkleding maakt de ANWB kans op een Corporate Fashion Award. Samen met 2 andere bedrijven zijn we genomineerd in de categorie Workware. Op 5 april wordt de winnaar bekend.