Nieuwsoverzicht

Zoeken

5 nieuwsberichten

 1. Kamerleden op werkbezoek bij ANWB

  20 februari 2015

  Afgelopen week heeft de ANWB flink in de belangstelling gestaan bij Tweede Kamerleden. Zowel Martijn van Helvert (CDA) als Barbara Visser (VVD) wilden wel eens weten waarom wij nu de grootste vereniging van Nederland zijn en wat wij allemaal doen voor onze leden. Tijd dus voor een werkbezoek.

 2. Hoeveel autobelasting betaal je aan de provincie?

  4 februari 2015

  Met het oog op de verkiezingen voor de Provinciale Staten maakt de Autobelastingchecker op anwb.nl vanaf deze maand ook zichtbaar wat je via opcenten op de motorrijtuigenbelasting (MRB) aan je provincie betaalt.

 3. Onderweg app nu met verkeerskaart

  2 februari 2015

  De ANWB Onderweg app heeft weer een update gekregen. De nieuwste versie voor iOS en Android is onder meer uitgebreid met een verkeerskaart met files, flitsers en werkzaamheden. Zo weet je precies wat je onderweg kunt verwachten.

 4. Weginspecteurs mogen bekeuring geven

  2 februari 2015

  Acht weginspecteurs van Rijkswaterstaat in de regio Rotterdam zijn sinds maandag 2 februari als proef ook buitengewoon opsporingsambtenaar (boa).

 5. Filelezers nu ook op Radio Veronica en Radio West

  2 februari 2015

  De afdeling Verkeersinformatie is vanaf vandaag ook te horen bij Radio Veronica en Radio West. Op beide zenders wordt ieder halfuur een bulletin uitgezonden.