Nieuwsoverzicht

Zoeken

10 nieuwsberichten

 1. Snelweg verlichting verhoogt de veiligheid

  31 januari 2015

  De ANWB pleit er voor om de verlichting aan te doen als de weersomstandigheden daarom vragen.

 2. Fors meer files in januari

  30 januari 2015

  De filezwaarte van januari 2015 valt vooral door het slechte weer en vele ongelukken fors hoger uit dan vorig jaar.

 3. Karla Peijs waarnemend voorzitter ANWB

  24 januari 2015

  Mevrouw Karla Peijs treedt sinds 24 januari op als waarnemend voorzitter van de vereniging. Diederik Laman Trip droeg het voorzitterschap zaterdag tijdens de vergadering van de bondsraad aan haar over.

 4. Pilot AutoMaatje van start in Barneveld

  22 januari 2015

  De inwoners van Barneveld maken als eerste kennis met een nieuw project van de ANWB: AutoMaatje. Bij deze vervoersservice helpen mensen met een eigen auto, anderen met hun vervoersvraag.

 5. Persprijs voor REIZEN Magazine

  15 januari 2015

  REIZEN Magazine valt op de vakdag van de Vakantiebeurs in de prijzen. Een artikel van freelance auteur Anne Wesseling over een treinreis door Noord-Spanje, gepubliceerd in REIZEN Magazine juli/augustus 2014, werd gekozen als beste onafhankelijke, Nederlandstalige reisverhaal.

 6. ANWB en Malmberg introduceren Let’s go!

  14 januari 2015

  De ANWB heeft samen met uitgeverij Malmberg nieuwe, interactieve verkeerslessen voor kinderen uit groep 1 tot en met 8 ontwikkeld voor op het digibord: Let’s go! Vandaag is de samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Het nieuwe programma sluit aan op het verkeerseducatieprogramma Streetwise.

 7. ANWB en Malmberg introduceren Let's go!

  14 januari 2015

  De ANWB heeft samen met uitgeverij Malmberg nieuwe, interactieve verkeerslessen voor kinderen uit groep 1 tot en met 8 ontwikkeld voor op het digibord: Let’s go! 

 8. Vers van de pers: Glamping Magazine

  13 januari 2015

  De nieuwe Glamping Magazine is uit! Ook de 5e editie staat weer boordevol safaritenten, mobilhomes en boomhutten, waardoor het regelen van je vakantie een makkie wordt.

 9. Kampeerreizen presenteert zich op reismarkten

  8 januari 2015

  ANWB Kampeerreizen gaat komende tijd op verschillende locaties in het land reismarkten organiseren met presentaties over het reisaanbod. Ook staan er specialisten en reisbegeleiders klaar om vragen te beantwoorden.

 10. AH-spot met Wegenwacht maakt kans op Gouden Loekie

  7 januari 2015

  De AH-kerstcommercial met de Wegenwacht, die in december op tv was te zien, is een van de 10 genomineerden voor de Ster Gouden Loekie.