Vroegboekkorting voor ANWB campings met coronalabel

De kampeerder kan aan de hand van een speciaal coronalabel op anwb.nl zien of de camping van zijn keuze speciale coronamaatregelen heeft getroffen en welke dat zijn.  

Camping boeken met coronalabel 

De ANWB heeft  bij 1300 campings nagevraagd of zij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio’s. Als campings zich daaraan conformeren kent de ANWB het coronalabel toe en publiceert dat op www.anwbcamping.nl. De ANWB wil kampeerliefhebbers met het label duidelijkheid geven, zodat zij met een veilig gevoel  op de camping kunnen verblijven. Of de campings de richtlijnen ook daadwerkelijk naleven, wordt gecontroleerd door de campinginspecteurs van de ANWB.

Bekijk alle campings met coronamaatregelen

Coronamaatregelen & -voorwaarden

Een camping kan twee labels verdienen. Het label 'coronamaatregelen' wordt toegekend als de camping zich nadrukkelijk aan de maatregelen houden. Het label 'coronavoorwaarden' houdt in dat de camping speciale coronavoorwaarden hanteren. Bijvoorbeeld door kampeerders 7 dagen voor hun geplande aankomst kosteloos te laten annuleren of omboeken. 

Bekijk alle campings met speciale coronavoorwaarden

Vroegboekkorting met speciale coronavoorwaarden

Op anwbcamping.nl profiteer je nu van vroegboekkorting tot €85 per boeking én de flexibiliteit om je boeking te wijzigen of annuleren bij een eventueel negatief reisadvies. En je kunt met een gerust hart boeken, want op al deze campings gelden speciale coronavoorwaarden.

Bekijk alle campings met vroegboekkorting en coronavoorwaarden

Zie ook