Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. ANWB ondersteunt Eindhovense studenten met bijzonder project

  16 september 2021

  Op reis met een camper die alleen zonnestralen nodig heeft om te rijden en te kunnen kamperen. Ultieme vrijheid op wielen. Het Solar Team van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) gaat het doen. Op 18 september begint hun bijzonder duurzame reis naar Zuid-Europa.

 2. Wateroverlast Europa

  16 september 2021

  In gebieden in België, Duitsland, Zwitserland en Italië zijn in juli door hevige regenval verschillende wegen afgesloten wegens overstromingen. En hoewel de situatie verbeterd is, zijn er regionaal in België en Duitsland nog wel problemen voor het verkeer.

 3. Langdurig vertraging (A29) Haringvlietbrug

  16 september 2021

  Sinds 23 augustus is de maximumsnelheid op de Haringvlietbrug (A29) uit voorzorg en i.v.m. werkzaamheden nog maar 50 kilometer per uur. Er worden door de snelheidsverlaging behoorlijke files verwacht.

 4. Utrechtsebaan (A12 bij Den Haag) langdurig afgesloten

  16 september 2021

  Bij Den Haag wordt de A12 gerenoveerd. Vanaf medio oktober is daardoor de Utrechtsebaan tussen Den Haag Malieveld en Den Haag Bezuidenhout richting Utrecht dag en nacht afgesloten.

 5. Stakingen/acties in Europa

  16 september 2021

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 6. Overzicht Alpenpassen

  16 september 2021

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 7. Volvo steunt de MONO-campagne

  13 september 2021

  Verkeersveiligheid is een belangrijk thema voor Volvo. ANWB Zakelijk vroeg de autofabrikant om zich aan te sluiten bij de MONO-zakelijk campagne.

 8. Tweedehandsje van twee miljoen

  9 september 2021

  De Ford GT is geen typische ANWB-auto. Verre van dat zelfs! Het is een sportwagen uit de buitencategorie, gemaakt voor de ‘happy few’ en voorbestemd om uit te groeien tot een legende. Van dit model hangen er afbeeldingen in jongenskamers en dat is precies hoe Ford de GT bedoeld heeft. 

 9. Zo koop je verstandig een cabrio

  9 september 2021

  De zon op je bol, de wind door je haren en de geur van vers gemaaid gras in je neus: cabriorijden werkt verslavend. Met deze tips houd je ook figuurlijk het hoofd koel wanneer je op zoek gaat naar een gebruikte cabriolet.

 10. Investeringen infrastructuur blijven nodig

  9 september 2021

  Nu en in de toekomst blijven investeringen in de infrastructuur noodzakelijk. Dat is de reactie van de ANWB op het rapport 'Thuiswerken en de gevolgen voor wonen, werken en mobiliteit' van het Planbureau voor de Leefomgeving.