Nieuwsoverzicht

Zoeken

18 nieuwsberichten

 1. ANWB: Europees plan mag niet leiden tot hogere autobelastingen

  31 mei 2017

  Europese landen moeten meer mogelijkheden krijgen om belastingen te heffen op autorijden. Dat wil de Europese Commissie. De ANWB is kritisch op de plannen.

 2. ANWB in top toekomstbestendige retailers

  31 mei 2017

  De ANWB is een van de meest toekomstbestendige retailers van Nederland, blijkt uit de Retail ranking 2017 van onderzoeksbureau Q&A.

 3. Top bedrijfsleven gaat samen met startups innovatie in Nederland aanjagen

  30 mei 2017

  De top van het Nederlandse bedrijfsleven komt vandaag met aanbevelingen en acties om de samenwerking tussen corporates en startups duurzaam te verbeteren. Doel is innovatie in Nederland te versnellen. Een van de acties is om kennis en een tool beschikbaar te stellen voor ondernemers – groot en klein - die sneller willen innoveren en daarin succesvol met startups willen samenwerken. Daarnaast hebben 19 Nederlandse corporates toegezegd het komende jaar gezamenlijk meer dan 300 samenwerkingen met startups aan te gaan.

 4. Bus niet altijd toegankelijk voor rolstoel

  30 mei 2017

  Het openbaar busvervoer in Nederland is nog niet optimaal toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van het College voor de Rechten van de Mens.

 5. Wordt jouw klassieker ‘Oldtimer van het Jaar’?

  23 mei 2017

  Heb jij een klassieke auto, die je met zorg koestert? Zet hem op de foto en jouw auto dingt mee naar de titel ‘Oldtimer van het Jaar’.

 6. Inzamelactie Rotterdam afgelopen

  20 mei 2017

  In de tweede stad van Nederland, Rotterdam, konden alle inwoners in de periode van 17 mei tot en met 14 juni ongebruikte fietsen in leveren voor Rotterdamse kinderen in armoede.

 7. PvdA Echt-Susteren steunt Kinderfietsenplan

  20 mei 2017

  De PvdA afdeling Echt-Susteren is 13 mei een actie gestart om gebruikte fietsen in te zamelen voor het ANWB Kinderfietsenplan. Ze zoeken goede gebruikte kinderfietsen voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar met een wielmaat van 24, 26 of 28 inch.

 8. Een op de acht appt achter het stuur

  19 mei 2017

  Zo'n 12 procent van alle automobilisten stuurt tijdens het rijden wel eens een appje. Van de jongere automobilisten (18-35 jaar) stuurt zelfs 23 procent wel eens berichten vanachter het stuur.

 9. Snelheid verlaagd bij Almere

  18 mei 2017

  Vanwege de vele werkzaamheden aan de A6 bij Almere, heeft Rijkswaterstaat de toegestane maximumsnelheid daar onlangs verlaagd. Op het gedeelte tussen Havendreef en Buiten-Oost mag je voortaan nog maar 100 in plaats van 120 km/uur.

 10. Frits van Bruggen gedelegeerd in FIA World Council

  18 mei 2017

  De FIA Region I (Europa en Afrika) heeft Frits van Bruggen benoemd tot gedelegeerde in de FIA World Council.