Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Kan ik een vakantie boeken voor de zomer?

  18 januari 2021

  Buitenlandse vakanties worden afgeraden tot eind maart. Toch vragen leden zich steeds vaker af of ze al een vakantie of uitje kunnen boeken voor de zomer van 2021. Wat is wel en wat is niet mogelijk? En vooral, waar moet je op letten als je nu al een reis wil boeken?

 2. Stakingen/acties in Europa

  18 januari 2021

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 3. Overzicht Alpenpassen

  18 januari 2021

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 4. ANWB: Blijvend grote rol voor automobiliteit

  15 januari 2021

  De ANWB onderstreept in haar reactie op het rapport Toekomstperspectief Automobiliteit 2040 van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat het grote belang van de auto om Nederland nu en in de toekomst bereikbaar te houden.

 5. Winnaars Camping van het Jaar 2020

  13 januari 2021

  Het is elk jaar weer spannend in campingland. Wie gaat er met de Award ‘ANWB Camping van het Jaar’ vandoor? Het hoge woord is eruit. We hebben de winnaars!

 6. Dubbeltest Fiat 500e vs. Renault Twingo Z.E.

  13 januari 2021

  Er gloort hoop voor de traditionele stadsauto, blijkt uit onze dubbeltest tussen de Fiat 500 en Renault Twingo. Het geheim? Een elektromotor! 

 7. Datalek bij toeleverancier ANWB

  8 januari 2021

  Door een datalek bij incassobureau TKB, kunnen ook gegevens van ANWB-leden zijn getroffen. De ANWB heeft de leden waarvan gegevens kunnen zijn buitgemaakt gewaarschuwd.

 8. 2021: veel nieuwe elektrische auto’s volgens ‘Tesla-recept’

  7 januari 2021

  We blikken vooruit op de belangrijkste nieuwkomers van 2021 en veel van die nieuwe modellen hebben één ding gemeen: ze zijn exclusief als elektrische auto ontwikkeld en daarom minder een compromis dan de modellen die ook met benzinemotor leverbaar zijn.

 9. Derdehands de wereld rond

  7 januari 2021

  Staat een verre reis in jouw eigen auto op je 'bucketlist'? Met deze tips hoeft zo'n avontuur niet bij een stille wens te blijven...

 10. Particulieren gaan fors minder elektrische auto's kopen na wegvallen subsidie

  7 januari 2021

  Zoals verwacht is de beschikbare pot voor aanschafsubsidie op een nieuwe elektrische auto voor particulieren al binnen één dag volledig op. Er zal zelfs geloot moeten worden wie wel en wie geen subsidie toegekend krijgen.