ANWB breidt aanbod fietsaccu's flink uit

De accu van je e-bike heeft niet het eeuwige leven. Als je fietsaccu aan vervanging toe is hoef je niet direct een nieuwe elektrische fiets te kopen, een slechte of kapotte fietsaccu kun je namelijk vervangen. Via de ANWB koop je een nieuwe fietsaccu voor een scherpe prijs. 

Fietsaccu van elektrische fiets

Nieuw in het assortiment

Het aantal beschikbare fietsaccu’s in de ANWB Webwinkel is de afgelopen periode flink toegenomen. Nieuw in het assortiment zijn onder andere fietsaccu’s die passen op Gazelle Innergy modellen en een fietsaccu die geschikt is voor Giant Twist e-bikes. Ook zijn er accu’s van bekende merken als Shimano en Bafang toegevoegd aan het assortiment.

ANWB fietsaccu's en merkaccu's

De ANWB biedt nu twee soorten nieuwe én veilige fietsaccu’s aan die passend zijn voor je e-bike: eigen ANWB fietsaccu’s en fietsaccu’s van de bekende merken. De ANWB fietsaccu’s hebben vaak een hogere capaciteit (en dus grotere actieradius) én worden zeer uitvoerig getest om veilig gebruik te garanderen. In opdracht van de ANWB worden er maar liefst 15 verschillende tests uitgevoerd. De accu's worden onder meer getest op: oververhitting, waterschade, stofschade, vibratieschade en (geforceerde) ontlading. Ook worden er valtests en crushtests gedaan. 

Continue uitbreiding aanbod

Door de recente uitbreidingen vindt inmiddels ruim 60% van de ANWB leden een passende vervangende accu bij de ANWB. Door de diversiteit in fietsaccu’s, er zijn zeker 150 verschillende types, is het assortiment niet volledig. Ook de komende tijd blijven we daarom werken aan uitbreiding van het aantal beschikbare modellen.

Zoek een fietsaccu voor jouw elektrische fiets