Nieuw: een elektrische bakfiets leasen van Urban Arrow

Eindelijk: een betaalbare e-bakfiets!

Ze hebben veel laadruimte voor kinderen, boodschappen en zelfs de hond kan mee. De elektrische bakfiets heeft álles. Alleen dat prijskaartje... Daar is een oplossing voor: je kunt de Tesla onder de e-bakfietsen – de Urban Arrow Family - nu leasen bij de ANWB.

De tweede auto inruilen voor een elektrische bakfiets, daar denken veel gezinnen over na. Daarmee doen ze een grote kostenpost de deur uit. Want verzekeringen, wegenbelasting, brandstof, onderhoud; zelfs als-ie stilstaat kost een auto geld. Natuurlijk, een e-bakfiets is ook niet goedkoop. Zeker niet als je voor kwaliteit gaat. Voor een degelijk gebouwde, betrouwbare bakfiets met trapondersteuning betaal je al gauw een paar duizend euro. En een voordelige tweedehands is nauwelijks te vinden. Want wie eenmaal een e-bakfiets heeft, doet hem kennelijk niet meer weg.

Vast maandbedrag

In een keer een groot bedrag op tafel leggen voor een mooie elektrische fiets, dat kan lang niet iedereen. Daarom is de ANWB Fiets Lease gestart: voor een vast maandbedrag rijd je op een nieuwe elektrische fiets. En dat kan vanaf nu ook een e-bakfiets zijn. De fantastische e-bakfietsen van Urban Arrow zijn nu namelijk ook te leasen. Voor een vast bedrag per maand rijd je op de Tesla onder de bakfietsen.

Bij ANWB Fiets Lease heb je keuze uit drie modellen van Urban Arrow. Je leaset er al een vanaf € 142,95 per maand. Voor dat bedrag rijd je de mooiste en meest comfortabele bakfietsen van Nederland, inclusief verzekering, onderhoud- en reparatiekosten en Wegenwacht Fiets. Gaat er ergens onderweg iets mis, dan zorgt de Wegenwacht dat je weer snel op pad kunt.

Urban Arrow

Het exclusieve bakfietsmerk Urban Arrow is opgericht door twee ervaren bakfietsvaders, allebei werkzaam in de fietsbranche. Zij hebben hun eigen ervaring gebruikt om de perfecte elektrische bakfiets te ontwikkelen: licht, super degelijk en met een betere wegligging dankzij een laag zwaartepunt. Bovendien zijn Urban Arrow bakfietsen comfortabel voor fietser én kinderen in de bak. Dankzij de Bosch-motor en de 400Wh of 500Wh accu trap je met gemak 50 km weg.

Aanbod

ANWB Fiets Lease biedt drie modellen aan in samenwerking met Urban Arrow en Volkswagen Pon Financial Services:

Lees hoe het werkt, stel je fiets samen en stuur vrijblijvend een aanvraag in.

Meer over ANWB Fiets Lease

Speciaal voor jou geselecteerd