ANWB Reizen stopt vakantiereizen tot en met 31 mei

De reisorganisaties van ANWB Reizen: FOX Verre reizen, Pharos Reizen, ANWB Ledenreizen en Kampeerreizen van ANWB hebben besloten om een groot gedeelte van haar reizen met vertrek tot en met 31 mei niet meer uit te voeren. Uitzonderingen daarop zijn arrangementen in Nederland (geannuleerd tot en met 10 mei), zeecruises (geannuleerd tot en met 14 mei) en camperreizen van Travelhome en ANWB Ledenreizen (geannuleerd tot en met 30 april).

Omboeken of ANWB Reizen-voucher

Klanten die zouden vertrekken tot en met 31 mei zijn hun geld niet kwijt. Zij kunnen omboeken naar een andere vertrekdatum of kunnen aanspraak maken op het zojuist ingevoerde ANWB Reizen-voucher (ook bekend als Corona-voucher) van ANVR/SGR dat inwisselbaar is voor een andere reis bij ANWB Reizen op een ander moment. Klanten krijgen hierover persoonlijk bericht met de bijbehorende voorwaarden.

Reizigers op bestemming

ANWB Reizen staat momenteel in contact met haar reisleiders en partners op de bestemmingen waar reizigers nu zijn en maken per bestemming de afweging om reizen vroegtijdig te stoppen. Reizigers krijgen hierover persoonlijk bericht.

Bekijk het omboekbeleid