ANWB Reizen voert groot gedeelte reizen tijdelijk niet uit

De reisorganisaties van ANWB Reizen: FOX Verre reizen, Pharos Reizen, ANWB Ledenreizen en Kampeerreizen van ANWB hebben besloten om een groot gedeelte van haar reizen tijdelijk niet meer uit te voeren.   

Helaas kunnen wij je nu door de zeer ingrijpende maatregelen op diverse bestemmingen wereldwijd geen onbezorgde vakantie garanderen. ANWB Reizen heeft daarom besloten om een groot gedeelte van haar reizen niet meer uit te voeren.

Tot en met 30 juni voeren we de volgende vakanties niet uit:

  • Reizen Europa * (ANWB Kampeerreizen, Pharos Reizen en ANWB Ledenreizen)
  • Riviercruises

*: Uitzonderingen binnen Europa zijn:
o  Reizen naar Albanië, Bosnië, Slowakije, Slovenië, Servië, Montenegro en Roemenië, via ANWB Kampeerreizen, Pharos Reizen en ANWB Ledenreizen worden niet uitgevoerd t/m 15 juli
o Reizen naar Groot-Brittannië (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland) en Ierland, via ANWB Kampeerreizen, Pharos Reizen en ANWB Ledenreizen worden niet uitgevoerd t/m 19 juli
o  Reizen naar Finland, Noorwegen en Zweden via ANWB Kampeerreizen, Pharos Reizen en ANWB Ledenreizen worden niet uitgevoerd t/m 20 juli
o  Reizen naar Denemarken via ANWB Kampeerreizen, Pharos Reizen en ANWB Ledenreizen worden niet uitgevoerd t/m 31 juli

Tot en met 31 juli voeren we de volgende vakanties niet uit:

  • Camperreizen (TravelHome en ANWB Ledenreizen)

Tot en met 31 augustus voeren we de volgende vakanties niet uit:

  • Verre Reizen (ANWB Kampeerreizen, FOX en ANWB Ledenreizen)
  • Rusland (ANWB Kampeerreizen, FOX en ANWB Ledenreizen)
  • Treinreizen

Tot en met 31 oktober voeren we de volgende vakanties niet uit:

  • Zeecruises

Een vakantie door meerdere landen

Voor combinatiereizen (reizen die door meerdere landen gaan) geldt dat deze onderhevig zijn aan veranderingen, in verband met de kleurcodes en regels per land. Wij kunnen helaas op voorhand niet zeggen of je combinatiereis doorgaat. Je mag erop vertrouwen dat je reis doorgaat, als je niets van ons gehoord hebt. Je ontvangt spoedig van ons je reisbescheiden. Als je reis niet doorgaat (of in andere vorm doorgaat), nemen wij spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Omboeken of ANWB Reizen-voucher

Klanten die zouden vertrekken tot en met 31 augustus zijn hun geld niet kwijt. Zij kunnen omboeken naar een andere vertrekdatum of kunnen aanspraak maken op het zojuist ingevoerde ANWB Reizen-voucher (ook bekend als Corona-voucher) van ANVR/SGR dat inwisselbaar is voor een andere reis bij ANWB Reizen op een ander moment. Klanten krijgen hierover persoonlijk bericht met de bijbehorende voorwaarden.

Reizigers op bestemming

ANWB Reizen staat momenteel in contact met haar reisleiders en partners op de bestemmingen waar reizigers nu zijn en maken per bestemming de afweging om reizen vroegtijdig te stoppen. Reizigers krijgen hierover persoonlijk bericht.

Bekijk het omboekbeleid