Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Overlast treinverkeer Den Haag / Gouda / Leiden

  18 februari 2020

  Tot begin maart moeten treinreizigers rond Den Haag, Gouda en Leiden, in verband met grote werkzaamheden aan het spoor, rekening houden met vertraging  / het uitvallen van treinen.

 2. Weekend en avondafsluiting A12 Den Haag (Utrechtsebaan)

  18 februari 2020

  De Utrechtsebaan (A12 bij Den Haag) is in februari en maart in het weekend en doordeweeks ook 's nachts afgesloten in verband met werkzaamheden.

 3. Overzicht Alpenpassen

  18 februari 2020

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 4. Kans op vertraging door grenscontroles

  18 februari 2020

  Europese grenscontroles veroorzaken regelmatig, vooral op drukke reisdagen als vrijdag en zaterdag, vertraging voor automobilisten.

 5. Stakingen/acties in Europa

  18 februari 2020

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 6. Komend weekend files op weg naar de sneeuw

  18 februari 2020

  Dit weekend (22 - 23 feb.) start de voorjaarsvakantie in de regio's Midden en Zuid. Verkeer richting de wintersportgebieden, moet vooral zaterdag rekening houden met veel vertraging. In de Franse Alpen is het de drukste dag van het wintersportseizoen.

 7. Boerenacties 19 februari

  18 februari 2020

  Woensdag 19 februari willen de boeren met hun tractoren opnieuw naar Den Haag om tegen het stikstofbeleid te demonstreren. Bij eerdere boerenprotesten liep het verkeer in en rond Den Haag en op verschillende andere plaatsen in het land compleet vast.

 8. Aanbiedingen Citroën bij ANWB Private Lease

  17 februari 2020

  De populairste Citroën modellen zijn nu wel heel scherp geprijsd bij ANWB Private Lease. Je rijdt nu al een Citroën C1 vanaf 179,- per maand.

 9. Kwart meer ongevallen op de wintersport

  16 februari 2020

  De ANWB Alarmcentrale heeft dit jaar tot nu toe ongeveer een kwart meer ongevallen op de wintersport geregistreerd. De stijging is verrassend omdat de wintersportuittocht in Nederland net is begonnen.

 10. Partnership als basis voor innovatie

  17 februari 2020

  KPN en de ANWB hebben elkaar gevonden op het vlak van innovatie. Wat ooit begon als een algemene verkenning is in de loop der tijd uitgegroeid in een hechte samenwerking.