Primeur Google 360º bedrijfsfoto voor ANWB-winkels

De Google bedrijfsfoto van de ANWB-winkel in Eindhoven is gepubliceerd. ANWB is hiermee één van de eerste grote winkelketens in Nederland die met de Street View technologie haar winkel 24 uur per dag virtueel open stelt om 360º rond te kijken.

De vernieuwde winkel in Eindhoven is uitgekozen om aan een groot publiek te laten zien op www.anwb.nl/werkaandewinkel . Natuurlijk hopen we dat deze virtuele tour uitnodigt om de winkel ook te bezoeken. 

Camera met speciale panoramatop

De fotograaf, Paul Raats, is een gecertificeerde Google-fotograaf en met zijn speciale panoramatop op de camera kan hij conform Google-regels een 360º bedrijfsfoto maken.

Paul: 'Mensen kunnen nu dag en nacht de winkel virtueel bezoeken en op hun gemak rondkijken via tablet, smartphone of laptop. Een bijzondere en toegankelijke manier om de ANWB-winkel en –producten  te delen met leden. Dankzij deze tour is de ANWB-winkel online nog beter vindbaar. Wat vindt de fotograaf eigenlijk van de vernieuwde ANWB-winkel? Paul: 'Mooi, vernieuwend en bij de tijd!'

Nieuwsgierig naar een vernieuwde ANWB-winkel? Kijk dan alvast virtueel rond op www.anwb.nl/werkaandewinkel