Naar artikel

TT-Assen motortraining

Wil je de perfecte bocht leren rijden? De wegtraining op het circuit van Assen is de uitgelezen mogelijkheid hiervoor. Een mooie dag uit voor elke motorrijder!

Alleen het rijden op het bekende circuit van Assen is al een experience. Als je dit eenmaal hebt gevoeld, rijd je in het vervolg meer ontspannen en met meer zekerheid door weer en wind.

Wat leer ik?

  • Verschil tussen racelijnen en een bochtenlijn op de openbare weg 
  • Dynamische zithouding en kijktechniek
  • Stuurtechniek (countersteering)
  • Rempunten en apex
  • Vertrouwen in mijn motor en vooral mijzelf
Onderdelen training

Omdat deze dag een mix is tussen sport en openbare weg krijg je theoretische en praktische tips van een KNMV VRO-instructeurs en door KNMV Motorsporttrainers. Je leert de optimale lijn te kiezen, hoe een bocht te lezen en wanneer je welke leuntechniek toepast.

Ook komt je kijktechniek aan bod, accelereren en het juiste rempunt vinden. De dag bestaat uit meerdere sessie op een deel van het grote circuit, de juniortrack en uiteraard over het hele circuit. 

Prijs

Motor TT-Assen training
235,- p.p.*

* Prijs is inclusief een lunch.
* Met ANWB kortingscode € 205,-

Eigen motor

Tijdens de TT-Assen motortraining rij je op je eigen motor. Tijdens de motortraining word je begeleid door vakbekwame KNMV trainers en instructeurs.

Beschikbare data

In het aanmeldformulier kan je een locatie kiezen. Op basis van de locatie zie je de data waarop de trainingen beschikbaar zijn.