ANWB apps

Speciaal voor leden

ANWB Onderweg

ANWB Onderweg

Verkeer, Parkeren en Tanken

Één app voor al je vragen onderweg: ANWB Onderweg biedt verkeersinformatie, ANWB File Alert, parkeertarieven & parkeergeld betalen, actuele benzineprijzen en de Wegenwacht

 

ANWB Eropuit

ANWB Eropuit

Met deze gratis app vind je gemakkelijk de mooiste fietstochten bij jou in de buurt en nog meer tips en uitjes in Nederland. De app is gratis en beschikbaar voor iOS en Android.

 

Wegenwacht

Wegenwacht

Pechmelden, advies en tips

Met de Wegenwacht applicatie van de ANWB kun je snel en gemakkelijk in contact komen met de Wegenwacht. Zowel in binnenland als buitenland weet de Wegenwacht waar je staat.

 

Vakantiehulp

Vakantiehulp

Exclusief en gratis voor ANWB-leden

Met de ANWB Vakantiehulp app vind je grotendeels offline snel antwoord op de meest gestelde vakantievragen. Gebruik 'm voor vertrek én op je bestemming.

 

Meer apps van de ANWB

Connected Car

Connected Car

Pechmelden, advies en tips

Met de ANWB Connected Car applicatie van de ANWB en de bijbehorende connector in je auto krijg je inzichten als accustatus, storingscodes, brandstofverbruik, locatie en rijgedrag.

 

Creditcard

Creditcard

Eenvoudig inzicht in je uitgaven

Met de gratis ANWB Creditcard app heb je overal inzicht in je uitgaven. Als je een ANWB Creditcard hebt kan je gratis gebruik maken van de ANWB Creditcard app.

 

Veilig rijden

Veilig rijden

Heb je de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering afgesloten? Download dan de Veilig Rijden app voor feedback over je rijstijl.

 

Veilig van Huis

Veilig van Huis

Met de ANWB Veilig van Huis app kun je je woning vanaf elke plek in de gaten houden als je niet thuis bent.