Onderweg App - ANWB Connected Parkeren

Vergeet je af en toe wel eens een parkeertransactie op tijd te stoppen ondanks de gratis meldingen uit de ANWB Onderweg app en/of de betaalde sms-service van Yellowbrick? Met Connected Parkeren krijg je nu ook nog een gratis pushbericht als je onverhoopt bij het starten van je auto de lopende parkeertransactie vergeten bent te stoppen. Handig! Zo betaal je nooit meer te veel.

ANWB Connected

Hoe werkt ANWB Connected Parkeren?

  • Meld je als ANWB lid gratis aan bij ANWB Parkeren en betaal in 160 steden je parkeergeld met de ANWB Onderweg app
  • Meld je aan bij ANWB Connected: Dit product verbindt je auto door middel van een connector (een soort slimme USB-stick) met je smartphone. ANWB Connected vertaalt alle data uit je auto en geeft tips voor optimaal gebruik, afgestemd op jouw wensen. Zo kun je futureproof rijden, zónder de nieuwste auto. De connector registreert dat je auto start en kan controleren of er onverhoopt nog een transactie loopt.
  • Parkeer je auto, start ANWB Parkeren in de ANWB Onderweg app
  • In de ANWB Onderweg app zie je in de module “Mijn auto” exact waar je auto geparkeerd is
  • Bij het starten van je auto ontvang je een gratis pushmelding (als je parkeertransactie nog loopt)
  • Stop de parkeertransactie in de Onderweg app en bekijk de parkeerkosten
  • Werkt bij elke auto vanaf 2001 (benzine) en 2004 (diesel)

Wat is ANWB Parkeren?

Nooit kleingeld bij de hand? Geen idee hoe lang je wilt parkeren? Of nog erger een parkeerboete? Dan is ANWB Parkeren de oplossing voor jou. Als ANWB-lid parkeer je sneller, makkelijker en voordeliger met behulp van je mobiele telefoon. Dit noemen we bricken en als ANWB lid doe je dat met ledenvoordeel. Je betaalt in 160 steden het parkeergeld achteraf en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk hebt geparkeerd. Via een app op je mobiel kun je heel makkelijk het parkeren starten, stoppen en betalen. Makkelijk en voordelig dus. Meld je nu gratis aan voor ANWB Parkeren.

Wat kan ANWB Connected nog meer?

ANWB Connected Parkeren is slechts een van de slimme functionaliteiten van ANWB Connected. Je krijgt daarnaast ook direct toegang tot geautomatiseerde ritregistratie, onze inzicht- en besparingsmodule ecodrive (een score geeft een beeld over hoe zuinig je rijdt en waar er nog iets te verbeteren valt), inzicht in de status van je auto (bijv. je accu) en pechhulp op maat (locatie en storingscodes). In de nabije toekomst kan pech zelfs voorspelt en voorkomen worden. Meer weten over ANWB Connected?