Waarom kan ik niet inloggen?

Als u niet kunt inloggen, dan kan dat verschillende oorzaken hebben:

U heeft nog geen inlogaccount aangemaakt

Om te kunnen inloggen moet u éénmalig een inlogaccount aanmaken met uw relatienummer. Dit nummer kunt u vinden op uw lidmaatschapspas of in de rechterbovenhoek van brieven die u van ons ontvangt.

Met een inlogaccount kunt u online een overzicht bekijken van het lidmaatschap en abonnementen die u bij de ANWB heeft afgesloten. Ook kunt u facturen inzien, gegevens wijzigen en eventueel opgebouwde tankkorting bekijken.

Let op: leden die woonachtig zijn in het buitenland moeten hun werkelijke postcode invullen bij het aanmaken van een inlogaccount.

Inlogaccount aanmaken

U heeft uw inlogaccount nog niet bevestigd

U heeft wel een inlogaccount aangemaakt, maar deze nog niet bevestigd. U kunt daarom niet inloggen. Tijdens de registratie is er een e-mail gestuurd naar uw e-mailadres, met als titel: 'ANWB - Link om uw inlogaccount te bevestigen'. Deze e-mail bevat een link, waarmee u uw inlogaccount binnen 48 uur kunt bevestigen. Als u op de link klikt, opent zich een nieuw scherm, waarin staat dat u gebruik kunt maken van uw inlogaccount.

Als u uw inlogaccount heeft bevestigd, kunt u inloggen.

Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk dan eerst even in de map 'ongewenste e-mail'. Regelmatig worden bevestigingsmails in deze map geplaatst. Het kan voorkomen dat u de e-mail niet kunt openen, als deze nog in de map 'ongewenste e-mail' staat. U kunt de e-mail vanuit deze map verplaatsen naar uw 'Postvak IN' en dan openen. U dient uw account binnen 48 uur te bevestigen, omdat de activatielink daarna verlopen is.

U bent uw inlognaam of wachtwoord vergeten

U heeft wel een account aangemaakt, maar bent uw inlognaam of wachtwoord vergeten? Vraag dan uw inloggegevens op.  

Inloggegevens opvragen

U bent een zakelijke klant

Voor zakelijke leden (ANWB voor de Zaak) geldt dat u een nieuw wachtwoord kunt aanvragen op het op het inlogscherm van Mijn ANWB voor de Zaak. Gebruik hier het e-mailadres dat bij ons bekend is