Uw fiets goed en voordelig verzekerd

  • Geld voor nieuwe fiets bij diefstal
  • 5% ledenkorting
  • 3 jaar nieuwwaardedekking

Bel me voor offerte

Bekijk dekkingen

Download polisvoorwaarden (PDF, 92.8 kB)

Voor meer informatie

088 269 22 22

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur
Za: 10.00 - 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

Direct afsluiten

Ga naar de desktop website.

Basisdekking Fietsverzekering

Met de fietsverzekering van de ANWB heeft u altijd de juiste dekking. De ANWB fietsverzekering biedt de keuze uit twee dekkingen: Basis en Compleet. Natuurlijk kunt u de accessoires van uw fiets ook meeverzekeren.

Fiets gestolen?

Fiets gestolen? Afhankelijk van de gekozen dekking krijgt u de aanschafprijs of een deel van de aanschafprijs terug. Komt vandalisme helaas maar al te vaak voor in uw regio? Verzeker uw fiets dan drie of vijf jaar tegen diefstal én beschadiging met de dekking op basis van de aanschafprijs. Zo stelt u een fietsverzekering samen die het best bij u past.

Fietsverzekering Basis 3 jaar

Verzekerd is schade als gevolg van diefstal van de fiets of een poging daartoe. Als de fiets in de eerste drie jaar wordt gestolen, vergoeden wij 100% van het verzekerd bedrag.

Fietsverzekering Compleet 3 jaar

Naast diefstal is schade aan uw fiets door een ongeval of valpartij verzekerd voor 3 jaar. Met deze dekking bent u tevens verzekerd van rechtsbijstand bij het verhalen van schade en krijgt u een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval met uw fiets.

Fietsverzekering Compleet 5 jaar

Naast diefstal is schade aan uw fiets door een ongeval of valpartij verzekerd voor 5 jaar. Met deze dekking bent u tevens verzekerd van rechtsbijstand bij het verhalen van schade en krijgt u een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval met uw fiets.

Eigen risico

De ANWB Fietsverzekering kent geen eigen risico op de Diefstaldekking, ongeacht het type fiets.

Mountainbikes en racefietsen hebben 50 euro eigen risico in geval van beschadiging, overige fietssoorten 25 euro eigen risico. Bij totaal verlies van uw fiets geldt voor mountainbikes en racefietsen 20% eigen risico van het verzekerd bedrag. Dit geldt niet voor andere fietssoorten.

Aanvullende dekkingen

Bij de Fietsverzekering van de ANWB zijn ook uw fietsaccessoires eenvoudig mee te verzekeren. Tel de waarde van de accessoires die u mee wilt verzekeren gewoon op bij de aanschafwaarde van uw fiets.

Dekking accessoires fiets

Accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren bij uw ANWB Fietsverzekering. Zoals uw fietsslot, zadeltassen of fietsmand. Over dit totaalbedrag, het verzekerde bedrag, betaalt u premie. En of het nu om accessoires gaat voor een normale fiets, e-bike, racefiets of mountainbike, bij de ANWB kunt u deze fietsen en de bijbehorende accessoires eenvoudig verzekeren.

Bel me voor offerte

Bel me voor een offerte

Vul onderstaand uw gegevens in om een offerte aan te vragen. Wij bellen u dan terug.