Verzekerd van hulp die nét een stap verder gaat

  • Unieke vriendendekking
  • Kinderen tot 5 jaar gratis verzekerd
  • Ook voor concert- en theatertickets

Bel me voor offerte

Bekijk dekkingen

Download polisvoorwaarden (PDF, 196 kB)

Voor meer informatie

088 269 22 22

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur
Za: 10.00 - 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

Direct afsluiten

Ga naar de desktop website.

Basisdekking

Vakantie annuleren? Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn uw geboekte vakanties en reizen het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van annulering.

Dekking annulering

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering worden bij annulering voor aanvang van de reis als gevolg van een ernstige gebeurtenis, zoals een ongeval, ziekte of overlijden van familieleden in de 1e of 2e graad de volledige annuleringskosten vergoed. Bent u op vakantie en moet u de reis afbreken? Dan wordt het niet-gebruikte deel van de reissom vergoed. De vergoeding is maximaal € 1.500,- per persoon per reis met een maximum van € 6.000,- per polis per reis.

Unieke vriendendekking

In het geval van overlijden van een goede vriend(in) óf een familielid in de derde graad* tijdens uw reis, vergoeden wij bij voortijdige terugkeer naar Nederland de niet genoten vakantiedagen. Deze vriendendekking is uniek en vindt u alleen bij de ANWB.

Samengestelde Reis

Heeft u zelf uw reis samengesteld? Bijvoorbeeld los uw vliegticket, hotelovernachting en huurauto geboekt? In het geval dat één van de los geboekte onderdelen komt te vervallen en u moet hierdoor uw gehele reis annuleren, dan worden de annuleringskosten van alle onderdelen vergoed.

Annuleringsverzekering voor concertkaarten

Wist u dat bij de Doorlopende Annuleringsverzekering van de ANWB ook de prijs van een kaartje van een theatervoorstelling of concert vergoed wordt als u deze door bijvoorbeeld familieomstandigheden zou moeten annuleren?

Aanvullende dekkingen

De dekking van de Doorlopende Annuleringsverzekering kunt u uitbreiden met aanvullende dekkingen.

Hoger verzekerd bedrag

Reis annuleren? De basisdekking dekt uw annuleringen tot een bedrag van € 1.500,– per persoon met een maximum van € 6.000,– per polis per reis. Met de aanvullende dekking Hoger verzekerd bedrag kunt u het annuleringsbedrag verdubbelen tot € 3.000,- per persoon per reis, met een maximum van € 12.000,- per polis per reis jaar.

Luxe dekking

Met de Luxe Doorlopende Annuleringsverzekering worden bij annulering voor aanvang van de reis of bij tussentijdse afbreking van de reis de volledige annuleringskosten vergoed.

Huisdieren dekking

LET OP: Deze aanvullende dekking is enkel telefonisch of in de winkel af te sluiten (niet online).

U bent verzekerd voor de kosten van annulering van de reis als gevolg van het zich plotseling openbaren van een levensbedreigende ziekte, ernstige verwondingen na een ongeval of door het overlijden van uw huisdier (hond, kat, paard).

Bel me voor offerte

Bel me voor een offerte

Vul onderstaand uw gegevens in om een offerte aan te vragen. Wij bellen u dan terug.