Onbezorgd op reis met uw camper

  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Scherpe premie 2ehands campers
  • Tot 80% no-claim korting

Bel me voor offerte

Bekijk dekkingen

Download polisvoorwaarden (PDF, 123 kB)

Voor meer informatie

088 269 22 22

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur
Za: 10.00 - 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

Direct afsluiten

Ga naar de desktop website.

Basisdekking

De ANWB Camperverzekering heeft een uitgebreide dekking, zodat u altijd goed verzekerd bent. Ook schade aan uw camper die is ontstaan in de stalling is verzekerd. U kunt kiezen uit Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), WA en Beperkt Casco of WA en Volledig Casco.

Bij ANWB kunt u er bij Volledig Casco voor kiezen om de dagwaarde te verzekeren of de aanschafwaarde voor 3 of 5 jaar. Zo kunt u de camperverzekering naar eigen wens samenstellen.

Dagwaardedekking

Met deze dekking ontvangt u bij totaal verlies de dagwaarde van uw camper +10%.

3 of 5 jaar aanschafwaardedekking

Voor een camper betaalt u al gauw een flink bedrag. En dan is het prettig dat u bij totaal verlies zeker weet dat u het aankoopbedrag terug krijgt. Bij ANWB is het mogelijk om een aanschafwaardedekking voor uw camper te sluiten voor 3 of zelfs 5 jaar, nadat u de camper heeft gekocht. Daarna wordt de dagwaarde +10% uitgekeerd.

Aanvullende dekkingen

U kunt zelf de gewenste dekking van uw ANWB Camperverzekering bepalen. Afhankelijk van uw wensen kunt u de verzekering uitbreiden met verschillende mogelijkheden. Aan u de keus!

Inventaris

U kunt uw inventaris zoals beddengoed, meubels en persoonlijke eigendommen tegen een klein bedrag meeverzekeren. Daarnaast is ook een aantal andere zaken meeverzekerd:

  • Twee fietsen tot maximaal € 1.000,- per fiets
  • Laptop tot maximaal € 750,-
  • Geluid en/of beeldapparatuur tot 40% van het verzekerde bedrag voor inventaris

Zekerheid voor inzittenden

Een ongeval kan behalve materiële schade ook persoonlijk letsel veroorzaken. Deze dekking vergoedt de werkelijk geleden schade tot € 1.000.000,-. Het gaat hier om vergoeding voor medische behandeling, inkomstenderving en de kosten van aanpassingen bij invaliditeit. Ook schade aan bagage en kleding is verzekerd.

Rechtsbijstand

Met deze dekking verzekert u zich van professionele juridische ondersteuning. Bijvoorbeeld wanneer u in een conflict verzeild raakt over uw camperschade in binnen- of buitenland.

Bel me voor offerte

Bel me voor een offerte

Vul onderstaand uw gegevens in om een offerte aan te vragen. Wij bellen u dan terug.