Bepaal met uw rijstijl uw korting

  • 10% tot 30% veilige rijderskorting
  • Gratis tips en feedback op rijstijl
  • Rijden met een stick: uniek in NL

Bereken premie

Bekijk dekkingen

Download polisvoorwaarden (PDF, 98 KB)

Kies zelf de basisdekking die bij u past.

WA

Een WA-dekking is wettelijk verplicht voor alle auto's. Met de WA-dekking bent u verzekerd voor de schade die andere personen en auto's oplopen door een ongeluk dat u met uw auto veroorzaakt.

WA + Beperkt Casco

Met een WA + Beperkt casco verzekering bent u WA verzekerd én zijn een aantal schades aan uw eigen auto verzekerd. Het gaat dan om schades die buiten de invloedssfeer van de bestuurder van de auto liggen, zoals brand, diefstal en ruitschades.

WA + Volledig Casco

Een WA + Volledig casco verzekering, ook wel allrisk genaamd, is de meest complete dekking. Alleen met een Volledig casco dekking bent u ook verzekerd als de schade uw eigen schuld is, bijvoorbeeld bij het inparkeren of als u een botsing veroorzaakt.


Aanvullende dekkingen

U kunt uw autoverzekering uitbreiden met een aantal zeer aantrekkelijke aanvullende dekkingen.

Zekerheid voor inzittenden

Verzeker u en uw inzittenden voor de financiële gevolgen van een auto-ongeluk, ongeacht wie schuldig is aan het ongeluk. Het gaat hierbij om kosten die gemaakt moeten worden bij blijvende invaliditeit, zoals aanpassingen in huis, medische behandeling en inkomstenderving. Ook kleding en bagage vallen onder deze dekking. Bij de ANWB geldt deze dekking zelfs als uw inwonende gezinsleden in een andere auto zitten!

Verkeersrechtsbijstand

Heeft een ander schade aan uw auto veroorzaakt? Met deze aanvullende dekking krijgt u juridische bijstand bij het verhalen van de schade. Bijvoorbeeld bij waardevermindering van uw auto of schade in het buitenland.

Vervangend vervoer Europa

Met de ANWB Autoverzekering heeft u in Nederland recht op een andere auto als uw eigen auto gerepareerd wordt door een van onze schadeherstellers. U kunt deze service uitbreiden naar Europa. Zo bent u ook in het buitenland verzekerd van een vervangende auto mocht dat nodig zijn, bij schade en pech. Voor Vervangend vervoer Europa dient u te beschikken over een creditcard. Zonder creditcard kunt u geen vervangende (huur) auto meekrijgen.

Accessoiredekking

Uw accessoire dekking uitbreiden van € 2.500 (standaard) naar € 5.000? Kies dan deze uitbreiding. Het gaat om auto-onderdelen die niet in de fabriek zijn aangebracht. Dit kunnen accessoires zijn die u of een vorige eigenaar na aankoop van uw auto extra heeft laten inbouwen, zoals een navigatie- of een audiosysteem, lichtmetalen velgen of een trekhaak.

Aanschafwaardegarantie

Heeft u onlangs een andere auto gekocht en raakt hij total loss of wordt hij gestolen? Dan vergoeden wij tot 3 jaar na de aanschafdatum het bedrag dat u ervoor betaald heeft. Dit geldt voor nieuwe auto’s en occasions.

Bereken premie