Koop een ticket voor het Nationaal Militair Museum van €12,50 voor €11,25

10 beoordelingen

Het Nationaal Militair Museum vertelt de persoonlijke verhalen van militairen die van onze vrede en veiligheid hun beroep maken. Ervaar hoe het heden, verleden en toekomst van de krijgsmacht raken aan de actualiteit en ons dagelijks leven.

Altijd wat te zien
Het NMM heeft de meest bijzondere collectie tanks, vliegtuigen, pantservoertuigen en helikopters van Nederland. Stuk voor stuk unieke exemplaren met een bijzonder verhaal. Ook persoonlijke objecten en aangrijpende verhalen komen tot leven in het NMM. Je zult versteld staan hoe de Nederlandse krijgsmacht is verweven met de wereld om je heen!

Altijd wat te doen
Test je reactievermogen of leer kijken als een scherpschutter. Kinderen knutselen hun favoriete vliegtuig in één van de workshops, terwijl je zelf luistert naar de spannende en soms zelfs grappige verhalen van veteranen. Dwaal tussen tanks en helikopters, ga met z’n allen naar een theatervoorstelling, geniet van het prachtige uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug vanaf de 33 meter hoge uitkijktoren of kijk wie het snelst over de stormbaan kan.

Leden
volwassenen van €12,50 voor€ 11,25
kinderen (4 t/m 12 jr) van €6,50 voor€ 5,85
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Nationaal Militair Museum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Nationaal Militair Museum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Verlengde Paltzerweg 3768MX Soest (Utrecht)

Openingstijden

di t/m zo: 10:00 - 17:00
in schoolvakanties ook op maandag geopend

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Met kleinzoons (9,10 en 12 jaar) een fantastische dag gehad

Jongens houden van schieten, oorlogstuig ed. Op uitnodiging of zij het leuk zouden vinden om naar het NMM tegaan, werd volmondig JA geroepen.

Leuk modern museum waar je makkelijk een halve dag kan doorbrengen met tienerjongens.

Er zijn veel interessante verhalen te lezen/horen en veel dingen te bekijken.

Machtig interessant

Met m'n dochter en vader, in de Kerstvakantie maar weer eens een bezoekje gebracht. Voor pa veel herkenning en herinneringen. Voor m'n dochter (9) een eerste kennismaking met een stuk nationale geschiedenis. Haar interesse was meteen gewekt, mede door de leuke speurtocht. We hebben nog niet alles gezien en komen dus zeker nog eens terug.

Erg leuk en interessant museum

Naast de militaire voertuigen en vliegtuigen wordt er veel info gegeven over de diverse oorlogen en het ontstaan en de afloop daarvan. Zeer interessant om daar de achtergronden van te horen. Leuk is de afwisseling tussen materieel en films. Je hebt zeker een halve dag nodig om alles tot je te nemen en de kinderen interactief bezig te laten zijn. Aanrader!!!

Fantastisch museum voor jong en oud. Een aanrader!

Wat een leuk modern museum. Veel interessanter dan wij van tevoren hadden gedacht, absoluut niet saai. Dankzij de indeling in 5 thema's is de vele informatie overzichtelijk geordend en kun je zelf kijken wat je meeste aanspreekt (of alles gewoon kijken/lezen). Interactief, ook superleuk voor de kinderen want ze kunnen van alles doen. Wij hadden helaas veel te weinig tijd, je moet er eigenlijk een halve dag voor uittrekken want er is zoveel te zien en te doen. Wij gaan nog een keer terug! Bezocht met 2 pubers van 14 + 16.

een prachtig groot museum

je kan hier wel een dag zoet brengen. ook de activiteiten die er worden georganiseerd zijn heel leuk zoals bv de bootcamp.

NMM - educatief en facinerend museum

goede en interessante opbouw historisch ontstaan van krijgsmacht. ook voor jeugdigen interessant om te bezoeken. geweldige middag gehad.

Super Museum, het mooiste in Nederland.

Prachtig indrukwekkend Museum, waar de geschiedenis van de Krijgsmacht in de Nederlanden op allerlei manieren wordt getoond. Als je alles goed wilt bekijken ben je echt de hele dag zoet. Ook de kinderen kunnen zich hier prima vermaken, tot de stormbaan toe. Vooral de tentoongestelde voertuigen en vliegtuigen, van vroeger tot heden is een prachtige collectie. Oh ja, het parkeren is gratis.

Prima, leuk dagje uit, uitstekend vermaakt, genoeg te zien

Het was zeer de moeite waard en we hebben ons uitstekend vermaakt. We zijn er langer gebleven dan ik had verwacht (van 11-17). Van de drukte niets gemerkt. Ook de missie via de app gedaan. Vonden we erg leuk.

Een must voor iedereen

Hier moet je geweest zijn.