1 beoordelingen

Ook wie het niet gelezen heeft, denkt het verhaal van Anne Frank te kennen, maar pas in de laatste jaren is het langzaam tot ons door gedrongen dat Anne behalve een levend, sterk en sprankelend pubermeisje, een echte schrijfster was.

In het nieuwe theaterstuk ANNE volgen we haar al vóór ze met haar familie onderduikt, we ervaren de twee lange jaren in het Achterhuis mét haar en we ondergaan wat er met haar gebeurt nadat de veilige verstopplaats is verraden. ANNE zal u meenemen in de spanning, complexiteit, schoonheid en tragiek van Annes leven maar vooral in haar ontwikkeling als schrijfster – en laat u verslagen maar betoverd achter…

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Danzigerkade 1013 AP Amsterdam (Noord-Holland)

Geopend

Geopend van 11 maart tot 31 juli.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

"Anne" moet je gezien hebben!

In een prachtig theater wordt de voorstelling gespeeld. De decors zijn heel mooi en passend uit die tijd waarin het verhaal zich afspeelde. Er wordt heel mooi gespeeld door de acteurs. Het verhaal is indrukwekkend. Kortom men herkent veel uit het boek. We hebben genoten en willen het later nog eens gaan zien en beleven. Amsterdam heeft een topstuk neergezet. Deze voorstelling kan jaren en jaren mee! Ook de jongeren zal het aanspreken.