1 beoordelingen

Oneindig veel beleven en doen, zelf experimenteren met wetenschap en ontdekken hoe de wereld in elkaar zit: niet alleen vandaag, maar ook in verleden en toekomst. Dat is Continium!


Kom naar Continium discovery center voor een dag vol spannende ontdekkingen! Ontdek de invloed van wetenschap en techniek op jouw leven! Je komt handen en ogen tekort voor alle leuke doe-stations, waarmee je zelf ontdekt hoe de wereld in elkaar zit. Bind de strijd aan met robots, wandel een reusachtig groot brein in en zoom in tot nano-niveau.


WORLD OF BRICKS

Ga op ontdekking in World Of Bricks: de stad is verdeeld in meerdere delen en biedt ruim 40 verschillende ontdek- en doe stations vol steentjes en meer. De kleinsten zijn welkom om te spelen met DUPLO® stenen en meer, de grootsten kunnen aan de slag met techniek of stop-motion films.


Er is nog véél meer en dan is er ook nog iedere maand een speciaal thema. Dat betekent iedere maand weer andere leuke workshops, demonstraties, bouwwedstrijden, "meet & greets", mini-exposities en nog veel meer.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Museumplein 6461MA Kerkrade (Limburg)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Mooi

no message