Koop een ticket voor Continiu van €12,00 voor €8,90

1 beoordelingen

Oneindig veel beleven en doen, zelf experimenteren met wetenschap en ontdekken hoe de wereld in elkaar zit: niet alleen vandaag, maar ook in verleden en toekomst. Dat is Continium!

 

Kom naar Continium discovery center voor een dag vol spannende ontdekkingen! Ontdek de invloed van wetenschap en techniek op jouw leven! Je komt handen en ogen tekort voor alle leuke doe-stations, waarmee je zelf ontdekt hoe de wereld in elkaar zit. Bind de strijd aan met robots, wandel een reusachtig groot brein in en zoom in tot nano-niveau.

 

Maar dat is nog niet alles! In Continium maak je zelf een eigen gadget, neem je een kijkje in de toekomst, dwaal je door vroegere tijden en veel meer!

Leden
entree (vanaf 4 jr) van €12,00 voor€ 8,90
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Continium discovery center. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Continium discovery center . Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode of anderszins inwisselbaar. De tickets zijn geldig voor een bezoek aan Continium discovery center tot en met 31 december 2016. Let op: Tickets zijn niet geldig op eerste kerstdag , nieuwjaarsdag , 7, 8, 9 februari en koningsdag. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket (max. €2,00).

Geldigheid

De tickets via de ANWB te verkrijgen tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek aan Continium discovery center tot en met 31 december 2016 (m.u.v. eerste kerstdag, nieuwjaarsdag, 7, 8, 9 februari 2016 en koningsdag).

Adres

Museumplein 6461MA Kerkrade (Limburg)

Openingstijden

dinsdag t/m zondag – 10:00-17:00 uur
in schoolvakanties (regio Zuid) maandag van 10:00-17:00 uur

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Mooi

no message