2 beoordelingen

Schrobbelèr, proosten op vriendschap
Van oorsprong Brabants, sfeervol en hartverwarmend. Gemaakt uit 43 kruiden en met een alcoholpercentage van 21,5 procent. Ontstaan, in 1973, als lekkere borrel voor de gevoelige maag, bleek de ontdekking van Jan Wassing een gewaardeerde sfeerverhoger.
Veel vrienden maakten in zijn huisbar kennis met de smaak, de glimlach, de warmte en vriendschap van Schrobbeler. Nu, vele jaren later, is de bekendheid van Schrobbeler de huisbar ver ontgroeid. De beleving rond het product is echter overal onveranderd aanwezig. Glimlach, goede smaak, warmte en vriendschap.

Beleef de sfeer van Schrobbelèr

Ervaar de sfeer van Schrobbelèr tijdens een rondleiding in onze distilleerderij in Tilburg. Je maakt nader kennis met de kruidenlikeur en krijgt in een sfeervolle ambiance meer te horen over het verleden, heden en toekomst van Schrobbelèr. Wij ontvangen je graag voor een gezellig bezoek, waar we je meenemen op een ware ontdekkingstocht van geuren, smaken en kleuren.

Rondleiding
Een rondleiding bij Schrobbelèr is een ideale gelegenheid voor een gezellig team- of bedrijfsuitje, familie- of vrienden dag of vrijgezellendag.
De standaard rondleiding duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, het programma ziet er als volgt uit:
-          Ontvangst: In het proeflokaal ‘Bij d`n Schrobbelèr’ word je geheel in Schrobbelèr stijl ontvangen met een kopje koffie of thee en een borrel Schrobbelèr.
-          Geschiedenis: je wordt meegenomen in de rijke geschiedenis van Schrobbelèr
-          Rondleiding: Rondleiding door de productiehal en het laboratorium. Je ziet het proces van grondstof tot eindproduct en krijgt de kans om te horen, zien en ruiken aan enkele van de bijzondere ingrediënten die Schrobbelèr rijk is.
-          Afsluiting: Dan terug naar het proeflokaal, genoeg geluisterd en rond gekeken, tijd om te proeven. Er staat een lekker glaasje Schrobbelèr op je te wachten. Proost!

We bieden ook speciale lunch/diner en borrel arrangementen aan. Mocht u hier interesse in hebben kunt u contact met ons opnemen. 

Groepen vanaf 15 personen:
Van maandag t/m vrijdag tot 17:00 uur: €10,00 per persoon.
In de avonden (vanaf 17:00 uur) en in het weekend: €12,50 per persoon.
Prijzen zijn incl. 3 consumpties, presentje en incl. BTW

Groepen tot 15 personen:
Van maandag t/m vrijdag tot 17:00 uur: €140,00 totaal.
In de avonden (vanaf 17:00 uur) en in het weekend: €175,00 totaal.
Prijzen zijn incl. 3 consumpties, presentje en incl. BTW
Informeer ook naar onze speciale lunch- en dinerarrangementen in combinatie met de rondleiding.

Adres

Polluxstraat 5047 RA Tilburg (Noord-Brabant)

Openingstijden

vooraf reserveren noodzakelijk

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Gezelligheid!

Het is een erg gezellige rondleiding! Veel informatie en leuke elementen zoals de Schrobbelèr Jukebox.

Erg gezellig!

Wij hebben een erg gezellige rondleiding gehad bij Schrobbelèr. Leuk om te doen als groepsactiviteit, absolute aanrader!