0 beoordelingen

Het theater combineert comfort en stijl met de nieuwste audiovisuele technologie. Om de avond compleet te maken kan er gedineerd worden in het theaterrestaurant. En: het RAI Theater is prima bereikbaar.

Parkeren
Het RAI Theater beschikt over ruime parkeerfaciliteiten in en rondom de RAI. Voor een bezoek aan het RAI Theater kunt u onder het theater parkeren in parkeergarage P7 of in één van onze andere garages. Let op dat het tijdens grote evenementen druk kan zijn. Dan wordt ook gebruik gemaakt van de buitenterreinen.

Voor u als theaterbezoeker geldt er een speciaal parkeertarief van € 12,00. U kunt deze uitrijkaart alleen bij de entree van het theater verkrijgen.

OV
Iedere tien minuten vertrekt tram 4 vanaf Amsterdam CS en rijdt via het centrum van Amsterdam richting RAI (halte Europaplein) en vice versa. Vanaf NS-station Amsterdam Amstel kunt u de RAI het beste bereiken via metrolijn 51 of bus 15. Metrolijn 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal Station. Vanaf Amsterdam Sloterdijk kunt u de RAI het beste bereiken via metro 50.
NS-station Amsterdam RAI ligt op 300 meter van de RAI en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam-Amstel en station Schiphol, die zijn aangesloten op het internationale intercitynet.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Europaplein 1078 GZ Amsterdam (Noord-Holland)

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen