0 beoordelingen

Het beste van een hotel, theater, bioscoop, restaurant en congrescentrum onder één dak. Op deze inspirerende locatie op de Utrechtse Heuvelrug met haar rijke geschiedenis wordt u ontvangen met de betrokken gastvrijheid en expertise waar familiebedrijf Figi groot mee is geworden. In ons theatercafé, bent u welkom voor een gezellige borrel of hapje eten, bijvoorbeeld voor of na een film- of theatervoorstelling. Of bezoek ons sfeervolle restaurant en geniet van de Frans georiënteerde kaart.

Parkeren
Tarieven parkeergarage
Hotel Theater Figi beschikt over een eigen parkeergarage met 275 plaatsen. De parkeergarage heeft ingangen zowel aan de Laan van Beek & Royen als ook aan de Jufferstraat. Vanuit de parkeergarage kunt u Figi overdekt bereiken. Tarieven per uur: € 1,50 / dagdeel (6 uur): € 5,- . Hotelgasten parkeren gratis.
Hotel Theater Figi ligt in het centrum van Zeist, tegenover het Gemeentehuis en  Walkartpark.

OV
Figi is ook per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De NS heeft directe verbindingen met Schiphol, Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Bij het NS-station 'Driebergen-Zeist' (op ca. 3 kilometer van Figi) staan zowel taxi's, als bussen die vlak voor Figi (lijn 50, 71) stoppen.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Het Rond 3701 HS Zeist (Utrecht)

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen