0 beoordelingen

Theaters Tilburg bestaat uit de schouwburg, de concertzaal, de studio en filmfoyer Tilburg. Eén culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten en film. Kwaliteit en service staan voorop, ook in ons eigen restaurant-eetcafé Lucebert.

Bereikbaarheid
De hoofdingangen van zowel de schouwburg, concertzaal, als studio zaal bevinden zich aan
de Schouwburgring en zijn goed bereikbaar.

Mindervalide
Per zaal is een beperkt aantal speciale rolstoelplaatsen beschikbaar. Mocht u of iemand uit uw gezelschap gebruikmaken van een rolstoel, dan kunt u contact opnemen met InfoService & Tickets via 013 543 22 20. De speciale rolstoelplaatsen zijn niet via onze website te bestellen. Houdt u er alvast rekening mee dat de lift in de schouwburg alleen toegang geeft tot de zaal (1e verdieping) en niet op de balkons uitkomt. In de concertzaal kunt u met de lift zowel de 1e als de 2e omloop bereiken.

Parkeren
Er zijn twee parkeergarages op loopafstand van Theaters Tilburg: parkeergarage Schouwburg en parkeergarage Koningsplein (ideaal bij een bezoek aan de concertzaal). Parkeergarage Schouwburg biedt een speciaal avondtarief middels de avondkortingknop op de betaalautomaat. Voor € 4 parkeert u dan de hele avond (normaal € 1,50 per uur).

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Louis Bouwmeesterplein 5038 TN Tilburg (Noord-Brabant)

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen